OPPO A15s telefonun temel özellikleri ortaya çıktı

Oppo A15 bütçe telefonunu tanıtmasının üzerinden birkaç ay geçti. Çinli devin A15’e kardeş olan A15s akıllı telefonunun afişleri ortaya çıktı. Oppo A15s telefonunun bazı teknik özellikleri de bu afişte yer alıyor.

İkinci cihaz modeli, Malezya’nın SIRIM sertifikasyon web sitesinde ve ayrıca Singapur’un IMDA ve Avrupa’nın EEC sitelerinde çok yakında bir küresel sürümün çıkacağını ima ederek görüldü. Şimdi, yaklaşan telefon için sızdırılmış bir banner, genel tasarımına ve bazı temel özelliklerine bir bakış sunuyor.

OPPO A15S TELEFONUNUN ÖZELLİKLERİ

En son geliştirmede, sızdırılan bir afiş, tasarımının yanı sıra temel özelliklerini de ortaya çıkardı. Öne çıkanlara gelince, telefon 6.52 inçlik bir ekran ve üçlü bir arka kamera kurulumuyla gelecek. Ayrıca bir MediaTek Helio yonga seti ve 4,230mAh pil ile geliyor.

Twitter, Squad’ı satın aldı

Akıllı telefon önemli bir alt çerçeveye sahip su damlası çentikli bir ekrana sahip olan vanilya A15 kardeşine benzeyecek. Arka tarafta, biyometrik verilerin güvenli bir şekilde doğrulanması için üçlü kamera kurulumu ve parmak izi tarayıcısı olacak. Akıllı telefon, 20: 9 en boy oranına sahip 6.52 inç HD + (720×1600 piksel) IPS LCD ekrana sahip olacak.

OPPO A15S KAMERA ÖZELLİKLERİ

OPPO A15s, 13MP (f / 2.2) birincil sensör, 2MP (f / 2.4) makro kamera ve başka bir 2MP (f / 2.4) derinlik sensöründen oluşan üçlü bir arka kamera kurulumuna sahip olacak. Ön tarafta, özçekimler ve görüntülü arama yapmak için tek bir 5MP (f / 2.4) snapper olmalıdır.

OPPO A15s, 4GB RAM ve 64GB dahili depolamayla eşleştirilmiş sekiz çekirdekli bir Helio işlemciden güç alacak. Akıllı cihaz, Android 10 tabanlı ColorOS 7.2 ile çalışacak. 10W standart şarj ile 4,230 mAh pil paketlemelidir.

Wi-Fi 802.11, Bluetooth 5.0, GPS ve 3,5 mm kulaklık girişi gibi tüm standart bağlantı seçenekleri cihaz tarafından desteklenmelidir.

FİYATI NE KADAR OLACAK?

OPPO A15s fiyatlandırması ve bulunabilirliğine ilişkin hiçbir bilgi şu anda mevcut değil. Piyasaya sürülen vanilya A15’e benzer şekilde fiyatlandırılması bekleniyor: 150 dolar.

Exit mobile version