Opera Mini 500 Milyon Barajını Aştı

Smiling woman holding phone speak activate virtual digital voice recognition assistant on smartphone at home, happy girl command internet assistance record message, mobile app ai technology concept

En istikrarlı büyüyen tarayıcı platformlarından Opera Mini, 500 milyon barajını aşmayı başardı. Özellikle de mobil sürüm dikkat çekmeye devam ediyor.

Google Play Mağazası düzenli olarak hangi uygulamanın ne kadar indirildiğini açıklıyor. Yine yapılan son çalışmalar ile birlikte bu internet tarayıcısı uygulamasının milyonluk bir barajı aştığı ifade edildi. Bugüne kadar çok fazla işletim sistemi veya cep telefonu geldi geçti ama Opera mini hiçbir zaman eskimedi. Bu da onun ne kadar popüler olduğunu gösteriyor.

Opera Mini indirme sayısını düzenli artırıyor

Google Chrome çıkmadan önce internet tarayıcıları büyük bir rekabete sahip değildi. Ancak Google ile birlikte işler iyice rayından çıktı. Aramaların çok büyük bir bölümü Google üzerinden yapılıyor. Bu durum platformun lider olmasını sağladı.

Opera Mini 500 milyon

Afrika’da ve Asya gibi ülkelerde çeşitli operasyonlar yapan Opera, buradan da istediği sonucu alamadı. Özellikle de buralardaki uygulama yatırımları akıl almaz boyutlara bile ulaştı. Tüm bunlara rağmen, istifini bozmadan yoluna devam ettiği söylenebilir.

Yeni açıklanan veriler ışığında değerlendirirsek, 500 milyon gibi bir rakam kolay kolay bulunamıyor. İşte tam da bu yüzden ciddi öneme sahip diyebiliriz. Pniterest, Telegram ve SwiftKey gibi devler bu şirketlerin sadece bir oyun olduğunu anlayacaktır. Sizce Opera Mini tarayıcı daha da popülerlik kazanacak mı? Tahminlerinizi yorumlar bölümünden bizlerle paylaşabilirsiniz.

Exit mobile version