Onu Nasıl Mutlu Edebilirim?

winter valentine couple in ice landscape

Zyxel Armor G5 Router

WiFi 6 destekli Zyxel Armor G5 router hem ruh eşiniz hem de eviniz için gelmiş geçmiş en verimli ve en güvenli bağlantıyı sunar. Çevrimiçi oyun, içerik akışı ve akıllı ev deneyimleri için ideal yüksek hızda WiFi bağlantısı sağlar. 802.11ax teknolojisiyle donatılan router standart bir WiFi 5 (11ac) router’dan daha fazla kullanılabilir bant genişliği ve daha az yoğunluk sağlarken, 4 kat daha hızlı bağlantıyı mümkün kılar. 8×8 5 GHz ve 4×4 2,4 GHz yüksek güçlü antenleri sayesinde WiFi evinizdeki her köşeyi kapsar.

Zyxel LTE2566 Taşınabilir 4,5G/ LTE Router

LTE2566 Taşınabilir Router ile sevdiğiniz nerede olursa olsun işini şansa bırakmaz. Cep boy LTE2566, 300 Mbps indirme ve 50 Mbps yüklemeyle 4,5G hızını gittiğiniz her yere taşıyabilmenizi, 10 saate kadar kesintisiz ve üstün bağlantı performansıyla üretken kalmanızı sağlar. Üstelik microUSB ile prizin olmadığı yerlerde powerbank’ler aracılığıyla çok daha uzun süre kesintisiz bağlantının keyfini çıkarabilirsiniz. Aynı anda 32 cihaz bağlantısını destekleyen LTE2566, sabit hatların olmadığı uzak noktalarda bile tüm teknolojik oyuncaklarınıza hızlı, güvenli ve istikrarlı bir bağlantı sağlayabilir.

MSI GP76 Leopard 10UE-230XTR

Her koşula ve şekle uyum sağlayabilen, her an gitmeye hazır bir sistem arayanlar için GP76 Leopard, 10.Nesil Intel® Core™ i7 işlemcisi ve Ampere mimarili NVIDIA® GeForce RTX™ 3060 ekran kartıyla her türlü oyun ve iş ile ilgili işlemi kaldırabilecek güçte. MSI tarafından geliştirilen patentli soğutma teknolojisi Cooler Boost 5, 144Hz tazeleme oranına sahip ekran, SteelSeries RGB klavye ve eksiksiz G/Ç port konfigürasyonu ile GP76 Leopard, sessiz, serin, eksiksiz bir oyun ve çalışma deneyimi sunuyor. 

MSI GE76 RAIDER 10UH-226TR

RGB özellikleri ile kullanıcıların kendi tarzlarını kolaylıkla yansıtabileceği bir model. 10. Nesil Intel Core i7-10870H sekiz çekirdekli işlemci, 32 GB DDR4 RAM, 1 TB NVMe PCIe M.2 SSD ve NVIDIA GeForce RTX 3080 grafik kartı ile en üst seviye laptop donanımı sunuyor.  MSI tarafından geliştirilen patentli soğutma teknolojisi Cooler Boost 5,  17.3” Full HD 300 Hz ekranı, özelleştirilebilir RGB aydınlatmalı klavyesi ve yüksek kapasiteli bataryası ile GE76 RAIDER, en yüksek beklentileri karşılamaya hazır bir seçenek olarak öne çıkıyor.

Epson EH-LS500 4K Projektör

10

Epson’un 4K akıllı ultra kısa mesafeli projeksiyonu EH-LS500, Android TV Edition ile içeriğinizi 65″ – 130″ görüntü boyutlarında istenilen her yerde ve tüm yüzeylerde gün ışığında bile mükemmel görüntüyle yansıtabiliyor. Android TV ile programları, oyunları, filmleri, haberleri, spor yayınlarını ve daha pek çok şeyi izlemek mümkün. Dahili Google Asistan ses denetimine izlemek istediğiniz şeyi söyleyebilir ya da basitçe uzaktan kumandayı kullanabilirsiniz. Dahili telefon, tablet veya dizüstü bilgisayarınızdan içerik paylaşmak bu projeksiyonda çok kolay.

 

YouTube gibi eğlence uygulamaları önceden yüklenen projeksiyona daha fazla uygulama Google Play üzerinden indirilebiliyor. Bluetooth üzerinden ev sinema ses sistemine, kulaklıklara ve oyun kumandalarına bağlanabiliyor. Üstelik Epson EH-LS500’ü bir yere asmak veya montaj yapma gereği de yok. Duvarınızda kalıcı bir siyah ekran olmadan, bir projektör perdesi veya düz beyaz bir duvara yansıtabilirsiniz. Bu üstün özellikli projeksiyon, eviniz şıklığını korurken, performansı ve görüntüleme alanına yakın mesafeden yansıtma becerisi ile öne çıkıyor.

Epson EH-TW740 Projektör

 

Epson’un EH-TW740 projeksiyonu evde büyüleyici sinema deneyimi yaşatıyor. Sahip olduğu bir dizi temel özellikleri ve 18 yıla kadar eğlence imkânı sağlayan uzun lamba ömrü ile paranızın karşılığını fazlasıyla veriyor. Ekrandaki görüntüye yaşam katan 3LCD teknolojisi ile görüntü, rakip ürünlere göre üç kat daha parlak. 16.000:1 kontrast oranı, aynı zamanda, belirgin gölgeler ve derin siyahlar üretirken 386 inç büyüklüğünde etkileyici bir ekran görüntüsü sunan Epson EH-TW740’ın Full HD 1080p kalitesiyle, en sevdiğiniz film ve oyunların etkisinde kalabilirsiniz. 3.300 lümene kadar eşit derecede yüksek beyaz ve renkli ışık çıkışı oyunları en ince ayrıntısına kadar gün ışığında bile görmenizi sağlar.

Trapezoid düzeltme gibi özelliklere sahip bu projeksiyon, sorun çıkarmaz ve kurulumu hızlıdır. DVD oynatıcıları, oyun konsollarını ve daha fazlasını bağlamaya yarayan iki adet HDMI girişi (bir MHL dahil) sayesinde eğlenceye erişmek oldukça kolaydır. İsteğe bağlı ELPAP11 adaptörü sayesinde, iProjection uygulamasını kullanarak akıllı bir cihazdan içerik paylaşmanıza olanak tanıyan Wi-Fi bağlanabilirliği özelliğine sahiptir. Bu modelin uzun ömürlü lamba ışık kaynağı ile 18 yıla kadar her gün bir film izleyebilir veya oyun oynayabilirsiniz…

ViewSonic TD1655 Taşınabilir Monitör

Malum hayatımızdaki süreçler bizi, ofis dışında da çalışmaya ve yaratıcı işlerimize devam etmeye zorluyor. TD1655 taşınabilir 16 inç Full HD IPS panel dokunmatik monitör, ofis dışındayken veya seyahat esnasında yaratıcı bir şekilde işlerinize odaklanmanızı sağlıyor.  Bu model ile mobil çalışırken, bire bir sunum yaparken veya kendi eğlenceniz için telefonunuzun, tabletinizin veya dizüstü bilgisayarınızın ekranındaki görüntüyü genişletebilir ve çift ekranda daha etkin ve kolay bir şekilde çalışabilirsiniz.

Ayarlanabilir geniş stant ve döndürülebilen ekran, alışık olduğunuz açıda çalışmanıza olanak sağlıyor. Ek olarak kaymaz kılıf, paslanmaz kasa, alüminyum stant ve 6H sertliğindeki ekran ile dayanıklılık tasarımın her noktasında hissediliyor ve farklı ortamlarda rahat bir kullanım desteği sunuyor.

Dokunmatik özelliği bulunmayan 16 inç Full HD ekrana sahip ViewSonic VG1655 modeli de uygun fiyatı ile dikkat çeken ideal bir alternatif durumunda.

ViewSonic M1 Mini Plus

ViewSonic, taşınabilir LED projeksiyon ailesinin yeni üyesi M1 mini Plus ile size her yerde rahatça kullanabileceğiniz görsel-işitsel eğlencenin ötesinde SMART özelliği ile kablosuz kullanımı da beraberinde getiriyor. Hafifliği, ultra mini boyu ve değiştirilebilir renkli kapaklar ile günlük yaşamınız için kişisel bir cep sineması görevinin yanı sıra, dahili bataryası, JBL hoparlör ve taşınabilir bir şarj cihazı tarafından şarj edilme özelliği ile nerede isterseniz her an yanınızda olmanın garantisini sunuyor. Ayarlanabilir standı sayesinde tavan projeksiyonu dahil olmak üzere birçok görüntüleme açısını karşılamak üzere geliştirilen M1 Mini Plus, rahat kullanım denildiğinde aklınıza ilk gelecek tercihler arasında.

Diş fırçalamada yapay zeka devrimi: Oral-B GENIUS X

Tüketicilerin yaşamlarını iyileştirmeye odaklanan P&G markası Oral-B’nin diş hekimleriyle tasarladığı yapay zeka teknolojisine sahip ürünü Oral-B GENIUS X, kişisel fırçalama stillerini değerlendirmek için binlerce insanın fırçalama davranışı bilgisini birleştiriyor ve kullanıcıların daha iyi fırçalama alışkanlıkları elde etmesi için rehberlik ediyor. İçinde bulunan basınç sensörü ile dişinize yaptığınız baskıyı fark edip sizi uyaran GENIUS X motoru yavaşlatarak diş etlerinizin zarar görmesini engelliyor. Oral-B GENIUS X’in yapay zeka teknolojisi, tüketicilerin fırçaladıkları yerleri takip ediyor ve daha iyi ağız sağlığı için ek dikkat gerektiren alanlar konusunda kişiselleştirilmiş geri bildirimler sunuyor.

Oral B’nin çığır açan diş macunu: Oral-B Diş Eti ve Diş Minesi Pro-Onarım

Oral-B’nin yeni inovasyonu Diş Eti ve Diş Minesi Pro-Onarım, 2 haftada (günde 2 kez düzenli kullanımda zayıflamış diş minesi üzerinde) diş eti iritasyonunu azaltmaya ve diş minesini onarmaya yardımcı oluyor. Diş hekimleriyle tasarlanan ve ağız sağlığına bütünsel bir yaklaşım getiren Oral-B Diş Eti ve Diş Minesi Pro-Onarım, zayıflamış diş minesini aktif olarak remineralize ediyor ve dişleri asit erozyonuna karşı korumak için uzun süreli bir koruma kalkanı oluşturuyor.

Logitech K380 Multi-Device Bluetooth Klavye

Minimalist, modern ve ince tasarımıyla Logitech K380 Multi-Device Bluetooth Klavye, masaüstünde yazmanın rahatlığını ve kolaylığını, bilgisayar, tablet ve akıllı telefonlar için sunuyor. Pembe, beyaz ve koyu gri renk seçenekleriyle zevk ve stil sahibi kullanıcılar için tasarlanan Logitech K380 klavyeler oldukça küçük ve kullanışlı. Ergonomik boyutuyla çantalarda rahatça taşınabildiği gibi çalışma alanlarında da yerden tasarruf da sağlıyor. Her cihazla uyumlu klavye, Windows, Mac, Chrome, Android ve iOS gibi tüm cihazlara bluetooth üzerinden bağlanarak rahat ve sessiz bir çalışma ortamı sağlıyor.

Logitech Pebble M350 Kablosuz Mouse  

Logitech’in şık, rahat, sessiz ve güvenilir bir Logitech mouse’unun tüm temel bileşenlerini içeren kablosuz modeli M350 Kablosuz Mouse, ince ve portatif tasarımıyla elde sanki bir “pebble” (çakıl taşı) tutuyormuşçasına mükemmel bir his veriyor. Logitech M350, minimalist ve taşınabilir bir tasarımla, beyaz, gül ve grafit renklerinde kullanıcılarla buluşuyor. Logitech’in yüksek hassasiyetli optik takip teknolojisiyle hemen hemen her yüzeyde çalışabiliyor. Tek bir AA pille çalışan mouse’da, kullanılmadığında pil tasarrufu moduna geçen otomatik uyku özelliği ve 18 aylık bir pil ömrü bulunuyor.

Philips OneBlade QP6505/20

‘Hangi hediyeyi alsam’ diye düşünen kadınların beklediği tavsiye: Philips OneBlade QP6505/20! Philips OneBlade QP6505/20, her uzunluktaki sakalı düzeltir, tıraş eder, net hat ve kenarlar oluşturur. Yuvarlak uçlara sahip kaydırıcı kaplamadan oluşan çift koruma sistemi, kolay ve konforlu tıraş sunar. Tıraş teknolojisi hızlı hareket eden kesicilere (saniyede 200 kez) sahiptir; böylece daha uzun kıllarda bile verimli sonuç alınır. Ayrıca ürünle birlikte gelen ayarlanabilir hassas tarak ile sakalı eşit uzunlukta kısaltmak, 12 kilitli uzunluk ayarından birini seçip gün sonu sakalından yoğun kısaltmaya ve daha uzun sakal stillerine kadar istenilen her görünüm sağlanır.

Philips Multigroom MG7715

Üstün şekillendirme ve hassasiyet için geliştirilen, kişisel tarzı mükemmelleştiren hediye alternatifi Philips Multigroom MG7715 ile tanışın! Bu hepsi bir arada düzeltici, sakalı kolayca düzeltir ve şekillendirir, saçları keser, vücut kıllarını düzeltir. 13 başlık, benzersiz tarzı baştan aşağıya yansıtmasına olanak tanıyacak. Sevgiliniz DualCut bıçaklar ve kaymaz kauçuk tutma yeriyle sağlanan ekstra kontrol ile maksimum hassasiyetin keyfini yaşayacak. Sakal düzelticinin çelik bıçakları birbirine hafifçe sürterek çalıştıkça daha keskin hale gelir. Böylece bıçaklar 5 yıl kullanımın ardından ilk günkü gibi keskin kalır.

Sennheiser Yeni Momentum Wireless

Yeni Momentum Wireless, stüdyo kalitesindeki sesi zaman ve mekanın ötesine taşıyor. Yüksek bass vuruşlarından, sakin ve hafif melodilere tüm sesler en kusursuz haliyle kulaklara geliyor. Yeni Momentum Wireless, aktif gürültü engelleme, tek batarya ile 17 saate kadar kullanım, akıllı telefonlara indirilebilen Sennheiser Smart Control aplikasyonu ve pek çok teknolojik yenilik ile alanının en iyisi olmayı başarıyor. Dış tasarımında kullanılan metal detaylar ile ultra şık tasarıma ulaşan kulaklık, hakiki deri kulak ve taç yastığı ile kulağın yapısına en uygun ergonomiyi de sunuyor.

Klipsch T5-II

Klipsch, T5-II, tasarım, verimlilik, ve efsanevi akustiğin yanı sıra, kulağa kusursuz oturuş, mükemmel bas, gürültü izolasyonu ve uzun süren konforuyla kusursuz bir kombinasyon sunuyor. Her tarzı en iyi şekilde dinleme imkanı sağlayan ses kalitesini ikonik bir dizayn ile birleştiren kulaklık; Zippo esintisi taşıyan tasarımıyla öne çıkıyor. Patentli oval kulak silikonları sayesinde uzun süre kullanımlarda dahi kulaktan düşmeden, konforlu kullanım sağlıyor. Tamamen kablosuz olan T5-II 8 saat kulaklıklarda ve 24 saat taşıma kutusundaki batarya ile 32 saatlik özgür bir deneyim sunuyor.


 

Exit mobile version