En İyi Online Video Düzenleme Hizmetleri

En iyi online video düzenleme hizmetleri neler? İşte program indirmeden video düzenleyebilmenizi sağlayan hizmetlerin listesi!

Online video düzenleme hizmetleri, kullanıcıların programsız bir şekilde videolar üzerinde düzenleme işlemleri yapabilmesini sağlar. Peki, en iyi çevrim içi video düzenleme siteleri neler? Hazırladığımız yazıda bu alanda en başarılı hizmetlerin listesi yer alıyor.

Bazı kullanıcılar bilgisayarlarına program yüklemekten hoşlanmaz. Program indirmekten hoşlanmayan kullanıcılar için video düzenleme dahil olmak üzere pek çok konuda çevrim içi hizmet bulunmaktadır.

En İyi Online Video Düzenleme Siteleri Neler?

Yukarıda programsız bir şekilde video düzenleyebilmenizi sağlayan 5 başarılı hizmet bulunmaktadır. Bu programlar hakkında daha detaylı bilgiye aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Online Video Düzenleme-1

1. Clipchamp

ClipChamp, 2021 yılında Microsoft tarafından satın alındı. Hizmet üzerinden düzenleme işlemlerini yapabilmek için hesap oluşturmanız gerekmektedir. Platformda ücretsiz ve ücretli sürümler bulunmaktadır. Ücretsiz versiyonda video dışa aktarma konusunda bir sınır yok. Videoları 1080p piksel yani Full HD olarak dışa aktarabilirsiniz.

Ücretli versiyonda “Creator”, “Business” ve “Business Platinum” olmak üzere üç farklı plan bulunmaktadır. Her planda çeşitli avantajlar mevcuttur. Kendi ihtiyacınıza göre bir planı seçebilir ve aylık ücret karşılığında abone olabilirsiniz.

2. Kapwing

Kullanıcı dostu arayüzüne sahip olan Kapwing isimli hizmette “Get Started” butonuna basarak video düzenleme işlemine hemen başlayabilirsiniz. Bir çalışma ekranı açtıktan sonra videolarınızı hizmete yükleyebilir ve düzenleme işlemine hiç vakit kaybetmeden geçebilirsiniz.

Sol tarafta metin, videolar, geçiş efektleri dahil olmak üzere birçok araç bulunmaktadır. Dolayısıyla düzenleme sırasında sol tarafı sık sık kullanmanız gerekecektir. Düzenleme işlemini tamamladıktan sonra “Export” butonuna tıklayabilirsiniz. Videoyu dışa aktarabilmek için çözünürlük ve formatı belirlemeniz gerekmektedir.

3. Animoto

Çok kolay bir şekilde video düzenlenebilmesini sağlayan Animoto isimli hizmette ücretsiz ve ücretli versiyonlar bulunmaktadır. Ücretli tarafta “Basic”, “Professional” ve “Professional Plus” olmak üzere üç farklı plan yer almaktadır. Eğer ücretsiz sürüm ihtiyacınızı karşılamazsa belirli ücret karşılığında sistem abone olabilirsiniz.

Hizmeti kullanabilmek için bir hesap oluşturmanız gerekiyor. E-posta ve şifre yazarak hesap oluşturabilir ya da Facebook hesabınız ile pratik bir şekilde sisteme giriş yapabilirsiniz. Hesabınıza giriş yaptıktan sonra “Get Started Free” butonuna tıklayarak düzenleme aşamasına geçebilirsiniz.

4. Veed

Basit kullanımı ile dikkat çeken Veed sitesi üzerinden düzenleme işlemine başlayabilmek için “Upload Your Video” butonuna tıklamanız yeterlidir. Açılan pencere üzerinden bilgisayarınızda yer alan videoyu ekleyebilirsiniz. Videonun boyutunu ayarlayabilmenin yanı sıra alt yazı, geçiş efekti gibi çeşitli ögeler ekleyebilmeniz mümkündür.

Alt kısımdaki katman üzerinden çeşitli ayarlamalar yapabilirsiniz. Düzenleme işlemini gerçekleştirdikten sonra “Export” butonuna tıklamanız gerekmektedir. Videoyu indirebilmeniz için “Export Video” butonuna basabilirsiniz. Filigranı kaldırmak için ücretli abonelik almanız gerekmektedir.

5. Invideo

Başarılı bir arayüze sahip olan Invideo, tüm dünyada çok popüler çevrim içi video düzenleme hizmetidir. Platformu kullanabilmek için hesap oluşturmanız gerekmektedir. İnternet sitesine bilgisayarınızda bulunan videoları ekleyebilir ve düzenleme işlemini kolayca tamamlayabilirsiniz. Düzenleme işleminin ardından videoyu bilgisayarınıza indirebilirsiniz.

Exit mobile version