Online kariyer sektöründe bir yenilik: CVyolla.com

Yurt dışında yaygın olarak kullanılan, geleneksel kariyer sitelerinden farklı çalışan ve birçok adayın kısa sürede iş bulmasına yardımcı olan sistem şimdi Türkiye”de!

Alışılmış kariyer sitelerinden farklı bir sistemle çalışan CVyolla.com, yurt dışında yaygın olarak kullanılan ve birçok adayın çok kısa sürede iş bulmasına yardımcı olan bir kariyer sitesi. CVyolla.com, adayın kısa bir sürede binlerce şirkete ve IK danışmanı aracı kuruma ulaşmasını sağlıyor ve iş arayan adaylar için yeni bir umut kaynağı oluyor.
 

CVyolla.com”un getirdiği yenilikler şunlar: Birincisi; aday, kalıplar içine sıkıştırılmadan kendi hazırladığı ve kendini özgürce ifade edebildiği; Word, Excel, PDF, html, jpeg vs. formatındaki özgün CV”sini sisteme kaydediyor. İkinci olarak; CVyolla.com”da ilan yayınlanmıyor. Dolayısıyla, aday tek tek ilan aramak ve her ilana tek tek başvurmak durumunda kalmıyor. Başvurmak istediği sektör-pozisyon ve şehir tercihlerini sisteme giriyor. Tercihleriyle eşleşen şirketlerin CV bankasına 2 dakika içinde giriyor. üçüncü yenilik; adayın CV”si ve kendisini daha detaylı ifade edebildiği kapak mektubu şirket yetkililerinin direkt e-posta adreslerine de gönderiliyor. Böylece, şirket yetkilisinin direkt önüne düşerek dikkat çekme şansı yakalıyor.
 

CVyolla.com, şirketler için de farklı ve pratik bir sistem sunuyor. Şirketler, aradıkları adayla ilgili bilgileri sisteme giriyor. Sistem, bu tercihler doğrultusunda kendilerini seçmiş olan adayların CV’lerini her gün şirket yetkilisinin e-posta kutusuna gönderiyor. Böylece, şirket yetkilisi zahmetsizce aradığı CV’leri her gün e-posta kutusunda buluyor. Eğer aradıkları elemanı e-posta ile gelen CV’ler arasında bulamazlarsa, tüm CVyolla.com CV bankasını da detaylı filtreleme sistemini kullanarak inceleme şansları var. İşverenin en büyük avantajı, sınırsız sayıda CV’yi inceleme şansına sahip olması. üstelik; bu hizmetlerin hepsine, piyasada diğer kariyer siteleri tarafından sunulan bir ilan fiyatına eş bir fiyatta ulaşabiliyorlar.
 

Bugüne kadar Borusan Holding, Galatasaray Pazarlama A.Ş., Köfteci Ramiz, Güllüoğlu, Finansbank, Canon, Koc.net, Aras Kargo, Tekfen Holding, Hugo Boss, Yapı Kredi Kültür Sanat Yayıncılık, İpekyol, Adil Işık, Faruk Saraç, Tepehome, Remax, CMS, Cevahir Holding, Carglass, Ceyo, Alkoçlar, 7800 Otel, çapa-Marka, çuhadaroğlu Holding, Enka, Ege TV, Horoz Lojistik, e-bebek.com, Gülaylar, tatil.com, Halk Leasing, Toyiki, öztiryakiler, Anadolu Rakı, Japar, Bosal gibi birçok kurumsal firmayla çalışan CVyolla.com, gerek iş arayanlar gerek işverenler için sunduğu farklı ve pratik sistem sayesinde beğeni topluyor.

 

 

Exit mobile version