OnePlus’ın Yeni Bluetooth Kulaklıkları Bullets Wireless Z Olacak

Geçtiğimiz günlerde OnePlus’ın yeni nesil amiral gemisi serisini 14 Nisan’da başlatmayı planladığını gördük. Bu lansmanın duyurusu ile birlikte, şirket yaklaşan cihazlarla ilgili bazı önemli özellikleri de piyasaya sunmaya başladı.

Şifreli bir tweet yardımıyla yeni bir çift kablosuz kulakiçi kulaklık gösterildi. Kulaklıklarla ilgili önceki sızıntılar, şirketin OnePlus 8 serisi ile birlikte yeni bir çift kablosuz kulaklık başlatacağı öne sürüldü.

OnePlus’ın yeni bluetooth kulaklıkları

Ünlü sızıntı yayıcı Evan Blass yaklaşan kulaklıkların görüntülerini paylaştı ve sonuçta gerçekten kablosuz çeşitlilikte olmadıklarını gördü.

Tüm bu görüntüler Patreon sayfasında Blass aracılığıyla gösterildi. OnePlus Bullets Wireless 2 ile neredeyse aynı tasarım ortaya çıktı. Büyük bir ihtimalle tek fark ek renk varyantları olacak. 

Şirketten gelecek olan kablosuz kulaklık başlıkları; siyah, mavi, beyaz ve yeşil olmak üzere 4 renk seçeneğiyle sunuluyor. OnePlus bu model hakkında herhangi bir bilgi açıklamadı. Bullets Wireless Z ile ilgili lansmana kadar geçen günlerde daha fazla bilgi verilmesi bekleniyor.

Exit mobile version