OnePlus Nord OxygenOS 10.5.10 güncellemesi aldı

OnePlus Nord, dünya çapındaki kullanıcılar için bir güncelleme almaya başladı. Güncelleme, en son Aralık 2020 Android güvenlik yamasını, genel hata düzeltmelerini ve iyileştirilmiş sistem kararlılığını getiriyor. Hindistan için güncellemenin sürüm numarası OxygenOS 10.5.10.AC01DA, Avrupa için OxygenOS 10.5.10.AC01BA ve genel sürüm numarası OxygenOS 10.5.10.AC01AA’dır. OnePlus Nord, güncellemeyi aşamalı bir şekilde alıyor. Bu, daha geniş bir kullanıma sunmadan önce küçük bir kullanıcı yüzdesine ulaşacağı anlamına geliyor.

OnePlus 9 Lite, OnePlus 8T’ye benzer bir donanıma sahip

ONEPLUS NORD OXYGENOS GÜNCELLEMESİYLE NE GELİYOR

OnePlus forumlarındaki bilgilere göre, akıllı telefon OxygenOS 10.5.10 güncelleme değişikliği, telefonların Aralık 2020 güvenlik yaması ve Eylül 2020 Google Mobil Hizmetler (GMS) paketini alacağını öne sürüyor. Ayrıca, genel hata düzeltmelerini de beraberinde getirir. Genel sistem kararlılığını iyileştirir. Hintli kullanıcılar OnePlus Store uygulamasını kullanıcıların OnePlus ürünleri için alışveriş yapabilecekleri yerden alacaklar. Şirket, uygulamanın kaldırılabileceğini söylüyor.

ONEPLUS NORD OXYGENOS GÜNCELLEMESİNİ YÜKLEMEK İÇİN NE YAPMANIZ GEREKİYOR

Belirtildiği gibi, OnePlus Nord için OxygenOS 10.5.10 güncellemesi aşamalı bir şekilde yayılıyor. Blog, “OTA bugün (28 Aralık) kullanıcıların küçük bir yüzdesine ulaşacak. Birkaç gün içinde daha geniş bir kullanıma sunmaya başlayacağız” dedi. OnePlus Nord kullanıcısıysanız ve bir bildirim almadıysanız, Ayarlar> Sistem> Sistem güncellemeleri’ne giderek manuel olarak kontrol edebilirsiniz. Güncellemeyi indirip yüklemek için yeterli pil şarjına ve iyi bir Wi-Fi bağlantısına sahip olduğunuzdan emin olun.

ONEPLUS NORD ÖZELLİKLERİ

Kısa süre önce OnePlus, OnePlus Nord’un Temmuz 2023’e kadar üç ayda bir güvenlik güncellemeleri alacağını duyurdu. Çift SIM (Nano) akıllı telefon, 6.44 inç tam HD + (1.080×2.400 piksel) Fluid AMOLED ekrana sahip. Adreno 620 GPU ve 12 GB’a kadar LPDDR4x RAM ile eşleştirilmiş bir Qualcomm Snapdragon 765G SoC tarafından desteklenmektedir. 256 GB’a kadar yerleşik depolama alanı, bir microSD kart ile genişletilemez.

Akıllı telefon, 48 megapiksellik bir Sony IMX586 birincil sensör, 8 megapiksel ikincil sensör, 2 megapiksel makro atıcı ve 5 megapiksel derinlik atıcı barındıran dörtlü bir arka kamera kurulumuyla birlikte gelir. Özçekimler için, iki kamera vardır. 32 megapiksellik bir Sony IMX616 birincil sensör ve 8 megapiksel ikincil sensör. Telefon, Warp Charge 30T hızlı şarj teknolojisini destekleyen 4.115mAh batarya ile geliyor. Telefon ayrıca bir ekran içi parmak izi sensörüyle birlikte gelir.

Exit mobile version