OnePlus Nord N20 5G Akıllı Telefonun Tasarımı Sızdı

OnePlus Nord N20 5G, bir dizi renderda yer aldı. Yeni akıllı telefonun temel özellikler açıklandı. İşte detaylar...

OnePlus 10 Pro’nun bugün erken saatlerde görüntülenmesinin ardından; artık bir dizi yüksek kaliteli Nord N20 5G görüntüsü ortaya çıktı. Yaklaşmakta olan orta segment akıllı telefon için bazı önemli özellikler de belli oldu. Yeni tasarım, OnePlus’ın tipik tasarım dilinden ilginç bir şekilde ayrılırken; donanım öncekine göre küçük bir yükseltme sunuyor.

OnePlus Nord N20 5G Akıllı Telefonun Özellikleri

Yeni kasa oval değil bloklu ve düz kenarlar iPhone 13’ün alüminyum kenarlarına benziyor. Arka tasarım da değişti. Ayrıca bir kamera adası yerine, ahize üç izole kamera lensi alıyor.

Spesifikasyonlara geçilirse, yonga seti Snapdragon 695 5G oldu. Ekran şimdi altında parmak izi okuyuculu 6.43 inç AMOLED olarak görüldü. OnePlus Nord N20 5G, Android tabanlıdır. OnePlus Nord N20 5G’nin 159,80 x 73,10 x 7,70 mm (yükseklik x genişlik x kalınlık) ölçülerinde olduğu söyleniyor.

Cihazın Kamera Özellikleri

Arkadaki kamera kurulumu da değişti ancak hiç de yükseltme gibi görünmüyor. Nord N10 5G’nin 64 MP ana kamerası 48 MP ile değiştirilirken; diğer iki sensörün 2 MP olduğu bildiriliyor. Kameraların biri derinlik algılama, diğeri makro fotoğrafçılık için. Ön tarafta 16MP selfie atıcı yer alıyor. N10, 2MP derinlik sensörü yerine ultra geniş bir kameraya sahipti.

Arkada, iki büyük sensörlü ve bir nispeten daha küçük boyutlu üç sensör görebilirsiniz. Bunlara bir LED flaş eşlik ediyor. Ayrıca arka panelde OnePlus logosu ve markası yer alır. Telefon, renderlarda Gri ve Mor renk seçenekleriyle karşımıza çıkıyor.

OnePlus Nord N20 5G’deki bağlantı seçeneklerinin Wi-Fi ve USB Type-C’yi içerdiği söyleniyor. Telefondaki sensörlerin ekran içi parmak izi sensörünü içerdiği ifade ediliyor.

OnePlus Nord N20 Olmayabilir

İlginç bir şekilde, OnLeaks bize bunların gerçekten de OnePlus Nord N20 5G renderları olduğundan emin olmasına rağmen; telefonun bunun yerine OnePlus Nord CE2 5G olma ihtimalinin düşük olduğunu söylüyor. Hangi telefon olursa olsun; IMDA ve BIS sertifikalarını alır almaz bütçeye uygun OnePlus telefonlarının yolda olduğunu biliyoruz.

Bu nedenle bekleme çok uzun olmayacaktır. Bu akıllı telefonlar, şirketin de üzerinde çalıştığı OnePlus 10 serisi amiral gemisi telefonlarından ayrı. Kesin lansman tarihi henüz teyit edilmemiş olsa da, bunun kısa süre içinde gerçekleşebileceğini güvenle söyleyebiliriz.

Exit mobile version