OnePlus Nord CE Tanıtım Videosu Sızdı

OnePlus Nord CE modelinin lansmanından bir gün önce tanıtım videosu sızdı. Bu sızıntıyla birlikte telefonun özelliklerinin neredeyse tamamını görüyoruz. Tasarımı ve bazı teknik özelliklerini şimdiden öğrendik. İşte detaylar!

İnternette ortaya çıkan reklam ve fotoğraflar, teknik özelliklerden tasarıma ve renklere kadar neredeyse her şeyi bize gösteriyor. Genellikle yeni One Plus ürünlerinde olduğu gibi, çıkış tarihi yaklaştıkça sızıntılar giderek daha fazla ortaya çıkıyor. Bu modelde de bunu deneyimliyoruz. Sızan görseller ve reklam tanıtım filmi ile telefonun çoğu özelliğini öğreniyoruz.

OnePlus Nord CE 5G
OnePlus Nord CE 5G

Benzer İçerik: Realme GT 5G Küresel Çıkış Tarihi ve Özellikleri


OnePlus Nord CE 5G özellikleri

Evan Blass’ın Twitter’da paylaştığı reklam bize günü takip ederek yeni One Plus Nord modelinin özelliklerini gösteriyor. İlk gördüğümüz detaylardan biri telefonun Warp Charge 30T Plus’ı destekleyeceği oluyor. Ayrıca buna 4.500 mAh pil eşlik ediyor. Böylece telefonun pil ömrü oldukça uzun olacak gibi duruyor.

OnePlus Nord CE 5G

Nord’a kullanıcıları sevindirecek yeni ekleme ise kulaklık jakı. Kablolu kulaklıktan vazgeçemeyenler için oldukça sevindirici bir haber olacak. Fakat kamera sistemiyle ilgili bilgiler oldukça gizli kalıyor. Sadece 64MP arka kamerayı bu tanıtımda görüyoruz.

Ancak belki de daha dikkat çekici bir diğer özellik ise Always On Display işlevine sahip Fluid AMOLED 90 Hz ekran olacak. Bunların yanında, bahsettiğimiz özelliklerin tümüne ek olarak telefon Snapdragon 750 5G işlemcisinden güç alacak. Pilin boyutunu göz önüne aldığımızda özellikle etkileyici olan telefonun 7.9 mm’lik ince bir tasarıma sahip olması.

Ek olarak telefon üç renkte gelecek. Mavi Mermer, Gümüş ve Gri Oniks renk seçenekleriyle telefon karşımıza çıkacak. Fiyat konusunda ise herhangi bir bilgi mevcut değil. Fakat bunu öğrenmemiz de uzun sürmeyecek. Ayrıca sızan videoyu izlemek isterseniz bu bağlantıya tıklayabilirsiniz. Yenilikler geldikçe sizleri haberdar etmeye devam edeceğiz. Takipte kalın!

Exit mobile version