OnePlus Nord 2 OxygenOS 12 Açık Beta 1’i Aldı

OnePlus Nord 2 şimdi OxygenOS 12 Açık Beta 1'i aldı. İşte OxygenOS 12 güncellemesinin getirdiği yenilikler.

OnePlus, OnePlus Nord 2 dahil bazı cihazları için OxygenOS 12 güncellemesinin (Android 12) beta sürümünü çıkarıyor. Geçen sefer, OnePlus 8 serisi ve 9R, açık beta sürümlerini aldı. Şimdi, OnePlus Nord 2, açık beta güncellemesini alıyor.

OnePlus, OnePlus Nord 2 modelleri için Android 12 tabanlı OxygenOS 12 Beta 1’i duyurdu. Telefonun sahibi olanlar, beta güncellemesini deneyebilir. OnePlus topluluğu hakkında deneyim ve geri bildirim sunabilir.

Güncelleme 4.57 GB boyutundadır ve Pac-Man Special Edition dahil tüm Nord 2 modelleri içindir. Ancak OnePlus, yükseltmenin Pac-Man Edition cihazlarındaki bazı özellikleri kaldırabileceğini belirtti. Bu nedenle OnePlus, Pac-Man model sahiplerine şimdilik bu güncellemeyi atlamalarını tavsiye etti. Ancak daha sonraki bir aşamada yeni sürüme güncellenebilecekleri için endişelenmeyin.

OnePlus Nord 2 OxygenOS 12 Güncellemesi Ne Getiriyor?

Güncelleme, telefona özelliklerle dolu bir paket getiriyor. Şirket, forum sayfasındaki tüm önemli güncellemelerden bahsetti. Değişikliklerden bazıları, oyunlar için HyperBoost, WLB 2.0, optimize edilmiş Always-On-Display, ayarlanabilir Karanlık mod seviyeleri ve diğerlerini içeriyor. İşte önemli güncellemelerin detayları.

Sistem
º Akıllı algoritmalara ve biyomimetik kendi kendini yenileme teknolojisine dayalı olarak pil ömrünü uzatan yeni eklenen Akıllı Pil Motoru.

Karanlık Mod

Raf

İş Yaşam Dengesi

Galeri

Tuval AOD’si

Oyunlar

Karşılaşabileceğiniz Sorunlar

Beta Güncellemesini İndirin ve Yükleyin

Exit mobile version