OnePlus, MWC’de 5G Prototipini Gösteriyor

OnePlus bize bu yıl 5G el cihazı için söz verdi . Mobile World Congress’te bu hafta şirkete bir nevi teslim edildi. Ancak fuarda tanıtılan diğer 5G cihazlarının çokluğunun aksine şirketin teklifi; biraz gizli kalıyor.

Ürün bu hafta Qualcomm standında göründü. Çünkü OnePlus’ın şovdaki varlığı çoğunlukla kapalı kapılardaki etkinliklerle sınırlıydı. Yonga üreticisi için, teknolojisinin her yerde ne kadar yaygın olduğunu Android cihazlarının engin denizinde göstermek bir fırsattı.

Yeni OnePlus Yaz Ayında Geliyor

Bulut işlemenin güçlü yeteneklerinin yanı sıra 5G’nin verimi ve yanıt verebilirliği sayesinde oyuncular, çevrimiçi olarak yalnızca PC’ye ilk indirildikten sonra oynanabilecek büyük boyutlu oyunlar oynayabilirler.

Snapdragon elit oyun özellikleri ve optimizasyonlarını kullanarak, oyuncular daha önce hiç olmadığı gibi yüksek çözünürlüklü ve düşük gecikmeli bulut oyunlarını deneyimleyebildi.

Geçmiş sürüm programlarına dayanarak, OnePlus’ın yaz aylarında bir sonraki el cihazını resmi olarak ilk kez piyasaya sürmesini bekleyebiliriz.

Exit mobile version