OnePlus Buds Z tanıtıldı

Dün gece OnePlus 8T lansmanında, OnePlus yeni bir kulaklık modelini de çıkardı: OnePlus Buds Z. Şirketin ilk TWS kulaklıklarına dayanan OnePlus Buds Z, artık daha iyi pasif gürültü yalıtımı sunması gereken bir kulak içi tasarıma sahip ve ayrıca selefinden daha ucuz bir fiyat etiketi ile gelir.

Daha uygun bir fiyat etiketine rağmen, OnePlus Buds Z kaputun altında çok şey var. Buna bir IP55 derecesi (AirPods Pro’dan daha iyi!), Yeni Bass Boost teknolojisi ve Dolby Atmos üzerinden “3D ses” dahildir. Bu, sözde daha iyi ses sahneleme sunuyor. OnePlus, artırılmış bas frekanslarıyla “kalp çarpıntısı veren ses” vaat ediyor.

Ek olarak OnePlus, şarj durumu da dahil olmak üzere 20 saate kadar toplam oynatma süresi vaat ediyor. 10 dakikalık bir şarj, üç saatlik oynatma için yeterli derecededir ve şarj işlemi USB-C ile yapılır.

PLAYSTATION 5’İN TÜRKİYE FİYATI AÇIKLANDI

ONEPLUS BUDS Z KABLOSUZ ŞARJI DESTEKLEMİYOR

Bu fiyat noktasında, OnePlus Buds Z’nin aktif gürültü engellemeyi (ANC) kaçırması ve şarj kutusunun kablosuz şarjı desteklememesi şaşırtıcı değil. Yine de OnePlus, çevresel gürültü azaltma teknolojisi ve iki mikrofon yardımıyla sesli (ve görüntülü) arama kalitesinin iyileştirilmesi gerektiğini vaat ediyor.

Ve belirtildiği gibi, kulak içi tasarım, OnePlus Buds Z’nin AirPods benzeri tasarımından daha iyi yalıtım sunmalıdır. Daha iyi bir sızdırmazlık sağlamak için kutuda üç ek silikon uç alırsınız. Bu arada, kulaklıkların dokunmatik kontrollerini basılı tutarak iki eşleştirilmiş cihaz arasında geçiş yapmanızı sağlayan kullanışlı bir “hızlı geçiş” özelliği de elde edersiniz.

GOOGLE ASİSTAN’A ERİŞİM

Oyuncular için OnePlus, OnePlus Buds Z ile ultra düşük gecikme vaat ediyor. Ancak 103 ms’lik gecikme süresi yalnızca uyumlu bir OnePlus akıllı telefonda Fnatic Modu (OnePlus’ın akıllı telefonlarında şirket içi oyun modu) etkinleştirildiğinde kullanılabilir. Ve son olarak, Google Asistan erişimi mevcuttur (bir Android akıllı telefona bağlandığında). Etkinleştirmek için tek yapmanız gereken, kulaklıklara iki kez dokunmaktır.

KULAKLIĞIN FİYATI BELLİ OLDU

OnePlus Buds Z, Beyaz, Gri ve Steven Harrington tarafından tasarlanan, “cilalı deniz kabuğu desenine” benzeyen özel bir baskı olarak satışa sunulacak. Aşağıdaki resmi fiyatlandırma ile belirli pazarlar için kullanılabilirlik açıklandı: 55 Sterlin (562 TL + vergiler).

OnePlus, 22 Ekim 2020’de OnePlus 8T’nin yerel lansmanını duyurdu. Belki o zaman kulaklıkların çıkış tarihi ile ilgili daha fazla bilgiye sahip olabiliriz.

Exit mobile version