OnePlus 9T dörtlü kamera ile gelebilir

OnePlus‘ın OnePlus 9T amiral gemisi üzerinde çalıştığı ortaya çıktı. Son zamanlarda, bir sızıntı, şirketin 9T akıllı telefonunun yanında OnePlus 9T Pro’yu piyasaya sürmeyeceğini iddia etti. Başka bir tipster, OnePlus 9T’nin ColorOS 11 ile birlikte gönderilebileceğini ortaya koyuyor.

Tipster’a göre, OnePlus 9T 5G üçüncü çeyrekte piyasaya çıkacak ve ColorOS 11’de çalışacak. Telefonun 108 megapiksel Hasselblad dört kamera sistemine sahip olacağını da gelen bilgiler arasında… Ayrıca 9T için bir Pro modeli olmayacağını iddia etti. OP9T, ColorOS 11 ile Çin’e gelebilirken; küresel sürümde OPPO’nun özel kaplamasının da bulunup bulunmayacağı belli değil.


İlginizi Çekebilir: OnePlus Nord 2 Görüntüleri Sızdı! Özellikleri ve Fiyatı


ONEPLUS 9T BEKLENEN ÖZELLİKLERİ

Yakın tarihli bir sızıntı, OnePlus 9T’nin Full HD + çözünürlüğü olacağını söyledi. Ayrıca 120Hz yenileme hızı sunan bir LTPO Samsung E4 esnek AMOLED ekrana sahip olacak. Qualcomm geçtiğimiz günlerde Snapdragon 888’den daha yüksek saat hızı sunan Snapdragon 888+ yongasını duyurdu. Hatta SD888+’nın gelecekte ROG (ASUS), Honor, Motorola, Vivo ve Xiaomi gibi markalar tarafından kullanılacağı da ortaya çıktı. OnePlus’tan bahsedilmediğinden, 9T için Snapdragon 888 SoC’ye razı olması muhtemeldir.

Geçen yıl, OnePlus 8T Ekim ayında ortaya çıktı. OnePlus 9T’nin üçüncü çeyrekte piyasaya sürülmesi beklendiğine göre; şirket bunu Eylül ayında açıklanacak. OnePlus Nord 2’nin de üçüncü çeyrekte piyasaya çıkaca. Aslında, bu ay kadar erken bir tarihte piyasaya sürüleceği tahmin ediliyor.

Raporlar, 90Hz yenileme hızı, 32 megapiksel ön kamera ve 50 megapiksel + 8 megapiksel + 2 megapiksel üçlü kamera sistemi sunan 6.43 inç FHD+ AMOLED ekrana sahip olacağını ortaya koydu. Nord 2’nin ayrıca Dimensity 1200 yongası, 12 GB’a kadar RAM, 256 GB’a kadar depolama alanı olacağı beklenen özellikler arasında… Bununla birlikte OxygenOS 11 ve Warp Charge 30T şarjlı 4.500 mAh pil ile gelecek.

Exit mobile version