OnePlus 9 Pro akıllı telefonunun ısınma sorunu çözüldü

OnePlus 9 Pro akıllı telefonu aşırı ısınma sorunlarının, geçen hafta yayınlanan en son güncellemeyle düzeltildiği bildirildi. Resmi forumda yayınlanan 11.2.3.3 sürümünü güncelleyen bir OnePlus yöneticisi sorunu çözerek ilk geri bildirimlerin olumlu olduğunu ekledi. Birçok OnePlus 9 Pro kullanıcısı, özellikle kamera uygulamasını kullanırken aşırı ısınma sorunlarını bildiriyordu.

ONEPLUS 9 PRO ISINMA SORUNU İLE İLGİLİ AÇIKLAMA GELDİ

OnePlus OxygenOS Ürün Lideri, forum sayfasında paylaşılan bir aşırı ısınma sorununu kabul ettiğini ve geçen hafta piyasaya sürülen en son cihaz yazılımı güncellemesi 11.2.3.3 sürümünün bu sorunu düzelttiğini belirtti. Bu akıllı telefon kullanıcıları, özellikle Kamera uygulamasını kullanırken aşırı ısınma sorunlarını bildiriyordu. Birkaç kullanıcı, sorun hakkında şikayet etmek için OnePlus topluluk forumunu ziyaret etti.

Android 13 alacak LG telefonları

Yönetici, telefonun sıcaklıktaki artışının altında yatan nedenleri belirlediğini ve güncellemeden sonraki ilk geri bildirimlerin olumlu olduğunu paylaştı. Ürün lideri ayrıca, bu güncellemenin bu hafta sonuna kadar Kuzey Amerika ve Avrupa bölgesindeki kullanıcılar için de sunulacağını söyledi. Ek olarak, OnePlus 9 Pro’daki sıcaklığı ve pili daha da iyileştirecek ikinci bir OTA güncellemesi de olacak. Bu güncelleme önümüzdeki haftalarda yayınlanacak.

BAZI KULLANICILARIN SORUNLARI ÇÖZÜLMEDİ

Bazı kullanıcılar daha iyi performans bildirirken diğerleri güncellemeden sonra herhangi bir gelişme fark etmedikleri için forumdaki sayfalara yorumlarını yaptılar. Umarız, ikinci OTA güncellemesi bu sorunları herkes için çözecektir.

OnePlus’a göre OxygenOS 11.2.3.3 güncellemesi, güç tüketimi performanslarını artırarak hem OnePlus 9 hem de OnePlus 9 Pro’nun pil ömrünü uzatır. Fotoğraf çekme ve video kaydetme deneyimini geliştirmek için iyileştirmeler içerir.

Aşırı ısınma sorunları yaşıyorsanız ve henüz OxygenOS 11.2.3.3’e güncellemediyseniz, şirket bunu yapmanızı önerir. Güncellemeyi manuel olarak kontrol etmek için Ayarlar> Sistem> Sistem güncellemeleri bölümüne gidin. Güncelleme geçen hafta Hindistan’da yayınlandığından, OnePlus 9 veya OnePlus 9 Pro telefon kullanan herkesin kullanımına sunulması gerekiyor.

Exit mobile version