OnePlus 9 Lite, OnePlus 8T’ye benzer bir donanıma sahip

Android Central’a göre, OnePlus önümüzdeki yılın başlarında üç OnePlus 9 modelini piyasaya sürecek. Görünüşe göre şirket, OnePlus 9, OnePlus 9 Pro ve OnePlus 9 Lite olarak bu 3 telefonu tanıtmayı planlıyor. Bunlardan üçüncüsü OnePlus 8T’ye benzer bir donanıma sahip olacak.

ONEPLUS 9 LITE’IN HIZLI ŞARJ ÖZELLİĞİ

Cihazın Snapdragon 865 yongası ve 90 veya 120Hz AMOLED panel ile donatılmış olacağı bildiriliyor. Android Central, ayrıca OnePlus 9 Lite’ın 65W hızlı şarjı destekleyeceğini iddia ediyor. Cihazın ayrıca OnePlus 8T’de bulunan aynı kamera optiğini paylaşması bekleniyor.

Bu arada, OnePlus 9 Lite, kendisini daha pahalı OnePlus 8T’den farklı kılmak için plastik bir arka yüze ve daha yaygın bir tasarıma sahip olabilir. Bunun dışında, raporda donanımla ilgili başka somut ayrıntılar yok. Ancak cihazın 600 dolara çıkabileceği tahmin ediliyor.

OnePlus Nord N10 5G, OxygenOS 10.5.8 güncellemesi alıyor

OnePlus 9 Lite için söylentilere göre Snapdragon 865 işlemci bu noktada bir yaşında ama yine de iyi bir performans sunuyor. Eski yonga setini kullanmak, OnePlus’ın bir amiral gemisi deneyimi sunarken cihazın maliyetini düşürmesine olanak tanır. Orta sınıf segment, Galaxy S20 FE, Pixel 5 ve hatta Apple’ın yeni iPhone 12 gibi cihazlarla her zamankinden daha rekabetçi hale geldi. Bu nedenle bu akıllı telefon, A oyununu getirmek zorunda kalacak.

ONEPLUS 9 LITE İLE İLGİLİ RAPOR VARDI

Son zamanlarda, OnePlus’ın OnePlus 9E adlı bir cihazı piyasaya süreceğini iddia eden bir rapor vardı. OnePlus 9 Lite bu cihaz olabilir. Twitter’daki Max Jambor’a göre, adın değiştirilip değiştirilmediğine veya Android Central’ın gerçeklerini yanlış anladığına göre belirsiz.

OnePlus 9 Lite’a ek olarak, OnePlus 9 ve OnePlus 9 Pro’yu da görmeyi bekliyoruz. Bunlardan ikincisi yaklaşık 1000 dolardan satışa sunulabilir. Bu cihazlar teknolojideki en son gelişmeleri sunacak. Ancak dürüst olursak, OnePlus’ın “lite” telefonu diğerlerinden nasıl ayırabileceğini görmekten daha heyecanlıyız.

OnePlus 9 serisinin 2021’in 1. çeyreğinde piyasaya sürülmesi bekleniyor. Bu nedenle resmi ayrıntılara ulaşmamız çok uzun sürmeyecek.

Exit mobile version