OnePlus 8T parçalarına ayırdılar

Dayanıklılık testinden geçtikten sonra, yeni OnePlus 8T premium cep telefonunun artık iç parçaları bir Youtube kanalı tarafından sökülere açığa çıktı. Sözde sökme işlemi, YouTube‘daki JerryRigEverything kanalı tarafından gerçekleştirildi ve OnePlus 8T içinde çift batarya olduğu görüldü.

OnePlus 8T akıllı telefonu parçalarına ayıranların ana hedeflerinden biri, aslında toplamda 4.500 mAh’ı oluşturmak için cihazın içindeki iki pilin varlığını doğrulamaktı. Sonuçlar aşağıdaki videoda görülebilir:

ONEPLUS 8T TELEFONUNDA İKİ AYRI BATARYA

İki pilin Warp Charge 65’in nasıl çalıştığı ile ilgisi var, kendisi sadece lisanslı bir Oppo teknolojisi. Bu 65W sistemi, iki ayrı 2.250 mAh pili şarj etmek için paralel çalışan iki 32.5W sistem olarak düşünün ve daha fazla teknik detaya girmeden fikrin özünü anlıyorsunuz.

OnePlus 8T’de görülebilen yalnızca bir pil paketi olsa da, bu paketin içinde aralarında bir kırışıklık bulunan iki farklı yarı olduğu oldukça açık.

ONEPLUS BUDS Z TANITILDI

ONEPLUS 8T AKILLI TELEFONUNUN SÖKÜLMESİNİN BİR DİĞER NEDENİ

Bu akıllı telefonun sökülmesinin bir diğer önemli özelliği de akıllı telefon soğutma sistemidir. Çinli üretici, cihazın ısınmasını önlemek için gövdede bir bakır ve grafit tabakası kullanmanın yanı sıra yonga setinin her iki tarafında da gümüş termal macun kullandı.

Modelin NFC karta sahip olduğunu da gözlemlemek mümkün. Ana kameradaki optik sabitlemeyi algılamanın yanı sıra kablosuz şarj için bir katman bulunmuyor.

Resmi bir su geçirmezlik derecesi olmamasına rağmen, içinde paketlenmiş bir dizi su geçirmezlik önlemi de bulunuyor. Ayrıca OnePlus 8T’nin tüm iç kısımlarını açıkta görmek istiyorsanız videoyu izleyin.

Exit mobile version