OnePlus 8 Pro Render’ları Yeni Renklere İşaret Ediyor

OnePlus yeni akıllı telefonlar piyasaya sürmek istiyor. Geçen yıl son derece başarılı OnePlus 7 serisi ve OnePlus 7T serisinden sonra, şirket başka bir hit arıyor ve bu yeni OnePlus 8 ve OnePlus 8 Pro şeklinde kendisini gösterecek.

Uzun bir zamandır sızıntıları ve söylentiler ele alınıyordu. Bu telefonların nasıl görüneceğine dair belirsiz fikirler haberlere yansıdı. Daha küçük model olan OnePlus 8’in yeni renderları bile geldi. Şu anda, ailenin en dikkat çekici cihazı OnePlus 8 Pro için yeni resmi renderlar gelmeye devam ediyor.

OnePlus 8 Pro modeli

Yeni cihaz renderları, birkaç gün önce ilk OnePlus 8 renderlarını da sızdırmış olan ünlü Alman haberci Ronald Quandt’a ait. İlk incelemeden sonra, zaten bildiğimiz halde, normal OnePlus 8’e oldukça benzeyen bir cihaz da mevcut.

OnePlus, OnePlus 7 Pro / 7T Pro ile görülen motorlu kamerası ön kısım normal modele çok benziyor. Ayrıca ekranın sol köşesinde, şaşırtıcı derecede göze batmayan, bir kamerası da mevcut. Arka panelde ise, ana sensör 3 sensör ve dördüncüsü flaş modülü ile sola kaydırılmış bir dört kamera kurulumu (bir OnePlus cihazı için bir ilk) yer alıyor. 

Cihaz ekranının kendisi de OnePlus 7 Pro’daki görüntüden, en azından sızdırılmış resimlerden belirgin şekilde kavisli görünüyor. Son olarak cihaz ile ilgili sızıntılara bakıldığında mavinin farklı tonlarının kullanılacağı görülüyor.

Exit mobile version