OnePlus 7 Pro Batarya Testinden Geçti

Yeni OnePlus 7 Pro’nun ayırt edici özelliği, yüksek yenileme hızı ve 90Hz AMOLED ekranıdır. Ekran; 6,67 inç ile çok geniş, canlı ve arayüzde gezinmeyi inanılmaz derecede kolay bir iş haline getiriyor.

Bununla birlikte, yüksek çözünürlüklü panel ve yenileme hızı bir dezavantaja da sahip. Pil ömrü, ekranı nasıl ayarladığınıza bağlı olarak büyük ölçüde değişebilir. OnePlus ayrıca; telefonu, çözünürlüğü dinamik olarak ayarlanmış şekilde üretti. Böylece görüntülenen içeriğe bağlı olarak otomatik olarak Full HD + ve Quad HD + arasında geçiş yapabilir.

OnePlus 7 Pro farklı sonuçlar verdi

Web tarama ve internet kullanımı, batarya performansı hakkında iyi bir fikir edinmemizi sağlayan çok tipik bir kullanım durumudur. OnePlus 7 Pro’da mevcut tüm ekran varyasyonlarında tipik bir tarama yükünü simüle eden bir dizi pil test cihazı kullanıldı.

Tahmin edilebileceği üzere elde edeceğiniz en iyi pil ömrü için, ekran Full HD + (2,336 x 1,080) olarak ayarlandı ve yenileme hızı 60Hz seviyesine getirildi. Pil ömrü 692 dakika web taramasıyla sona erdi.

Ekran yenileme hızı 90Hz olarak ayarlandığında bataryada önemli bir düşüş olduğu fark ediliyor. Telefon 498 dakika sürekli web taraması yapmayı başardı.

Exit mobile version