OnePlus 7 kılıf görselleri çentiksiz tasarımı ve üç arka kamerayı ortaya çıkardı

Geçen ay CAD dosyaları ortaya çıkan OnePlus 7 hakkında bu kez de bir kılıf tasarım firmasından bilgiler geldi. 2019 yılı OnePlus amiral gemisinde çentik ortadan kalkacak gibi.

Arkada üç kameralı bir kuruluma sahip olacağı görünen ve ön kamera için de dışarıya çıkabilen bir mekanizmaya sahip olacak telefon, gayet ince çerçevelere sahip. Yanlar ve üstle kıyaslandığında alt çerçeve, ya da diğer adıyla çene, daha kalın görünüyor fakat dikkat dağıtıcı ölçüde değil.

Sol tarafında ses kontrol tuşları bulunan OnePlus 7, sağ tarafında ise durum anahtarını ve güç tuşunu barındırıyor. SIM kart slotunun yeri artık telefonun altına geçerek bölgeyi bir hayli kalabalıklaştırıyor. Cihazın altında USB-C portu, ana mikrofon ve hoparlör yer alıyor. OnePlus 7 maalesef kulaklık jakıyla gelmiyor. Bu duruma eğer 6T ile alıştıysanız sorun yok fakat bilirsiniz…

İlgili Haber: OnePlus, MWC’de 5G Prototipini Gösteriyor

Cihazın herhangi bir yerine karşımıza çıkmayan parmak izi okuyucu, yine önceki model gibi ekranın içerisinde yer alıyor. Ekran içi parmak izi okuyucular Çin anakarası dışına çıkarak Galaxy S10 serisinin iki üyesinde de kendisine yer bulmuştu.

Exit mobile version