OnePlus, 50 Şehirde 100 Yeni Deneyim Mağazası Açıyor

Birkaç yıldır OnePlus, Hindistan’daki premium akıllı telefon üreticisi konumunu sağlamlaştırdı. OnePlus 3’ün piyasaya sürülmesinden bu yana, şirket ülkede sağlam bir fan tabanı yarattı ve birbiri ardına inanılmaz bir telefon üretti.

Şirket ayrıca Hint hayranlarına hitap etmek için OxygenOS’ta Hindistan’a özgü birkaç özellik tanıttı ve hatta Reliance Digital gibi büyük perakende zincirleriyle ortaklık kurdu. Kendi OnePlus deneyimi mağazalarını başlatarak ülkedeki çevrimdışı varlığını artırmaya çalıştı.

OnePlus mağazalarını arttırıyor

Son olarak, şirket 1 yıl ücretsiz uzatılmış garanti, yükseltme planları sundu. Hindistan’daki kullanıcılar ve daha fazlası için şirket, çevrimdışı deneyimini daha da fazla Experience mağazasıyla artırmayı planlıyor.

Business Insider’ın yakın tarihli bir raporuna göre OnePlus, ülkede 50 şehirde 100 yeni OnePlus Deneyim Mağazası açmak için SRK Group ile ortaklık kurdu. Ortaklıkla ilgili bir açıklamada, OnePlus Hindistan’ın Genel Ticaret ve Modern Ticaret Başkanı Siddharth Deshmukh, “Hindistan bizim için önemli bir pazar olmaya devam ederken, bizim gibi benzer fütüristik vizyonu paylaşan en iyi piyasa oyuncularıyla ortak olmaya çalışıyoruz.” dedi.

Exit mobile version