OnePlus 5 Serisi Android 10 Güncellemesiyle Tanışıyor

Dünyanın en büyük akıllı telefon şirketlerinden bir tanesi olan OnePlus eski telefonlarını ihmal etmiyor. Bazı akıllı telefon şirketlerinin eski modellerini ihmal etmesi kullanıcılarda soru işareti yaratıyor.

Google tarafından yönetilen Android işletim sistemi düzenli olarak yeni güncellemeler alıyor. Bu güncellemelerden bazıları üst düzey seviyeye yükseltiyor. Örneğin Android 10 güncellemesi kullanıcıların çok daha yüksek bir performans elde etmesini sağlıyor.

OnePlus 5 Serisi Android 10 başlattı

Kullanıcılara daha hoş bir arayüz ve aynı zamanda daha işlevsel bir kullanım sunan Android 10 güncellemesi OnePlus 5 serisi için kullanıma sunuldu. Böylece şirket vermiş olduğu sözü tuttu.

Akıllı telefon alanında beklentilerin üzerine çıkmayı her zaman başaran OnePlus eski modellerini unutmadığını gösterdi. Bundan kısa bir süre önce şirket bu akıllı telefon serisine güncelleme getireceğini zaten söylemişti. Şimdi ise sözünü tutma zamanı.

OnePlus tarafından yapılan açıklamada Android 10 işletim sistemi güncellemesinin ilk olarak Beta sürüm şeklinde geleceğini söyledi. Beta sürümü indirmek isteyenler cep telefonlarının ayarlar bölümünde yazılım güncellemesini gerçekleştirebilir.

Exit mobile version