Ömür boyu garantili şarj kablosu

Ömür boyu garantili şarj kablosu

SONICable, akıllı telefon ve tabletler için bir şarj kablosu. Ancak onu diğer şarj kablolarından ayıran en temel özelliği; ömür boyu garantili olması ve standart şarj kablolarına göre 2 kat daha hızlı şarj etmesi.

Bunun püf noktası ise, üzerinde bulunan “veri akışını kapat” düğmesinde gizli. Standart şarj kabloları, telefon ve tabletlerinden kutularından çıkan orijinal kablolar başta olmak üzere, şarj etmek için bilgisayara bağlandığında, aynı anda telefonunuz ya da tabletinizde veri akışı sağlar. Yani bilgisayarınız taktığınız cihazı bir sürücü olarak görür ve devamlı olarak veri akışı ve senkronizasyon kurmaya çalışır. Bu da hem telefon ya da tabletinizi daha fazla boş yere çalıştırır, hem de şarj olmasını yavaşlatır.

SONICable, bunun önüne geçmek için “veri akışını kapat” düğmesi içeriyor. Bilgisayara bağladığınızda, eğer bilgisayarınızdan telefon ya da tabletinize bir veri aktarmayacaksanız, bu düğmeye basıyorsunuz ve veri akışı tamamen kesiliyor, bu sayede 2 kat daha hızlı şarj oluyor.

49 dolara satılan SONICable, hem Apple (iPad, iPhone ve iPod), hem de Android ile (USB) uyumlu ve ömür boyu garantili.

 

Exit mobile version