OM System ED 20mm F1.4 PRO Lensinin Özellikleri

OM System markası ilk ürünü olan OM System ED 20mm F1.4 PRO lensini duyurdu. Gelin detaylara birlikte bakalım...

M.Zuikio ED 20mm F1.4 Pro, OM System markasını taşıyan ilk lenstir. M.Zuiko ve OM size ipucu vermediyse, OM System, Olympus fotoğraf makinelerinin yeni adıdır, bir görüntüleme bölümü yan ürününden sonra gelen bir marka değişikliğidir. Tasarım ekibi geçiş sırasında herhangi bir adım kaybetmedi; M.Zuiko 20mm her açıdan iyi bir performans sergiliyor. Ayrıca uyumlu kameralarla iyi denge kuruyor ve hava koşullarına dayanıklı. Gelin bu yeni lensin detaylarına birlikte bakalım…

İşte OM System ED 20mm F1.4 PRO Lensin Özellikleri

Micro Four Thirds Sistemi standardına uyumlu lens; hem güzel bokeh hem de M.Zuiko PRO serisinin bilinen yüksek çözünürlük ve performansını veriyor. Kompakt, hafif ve yüksek performanslı tek odak uzaklıklı lens; manzara türünden portrelere ve enstantanelere kadar çok yönlü bir çekim deneyimi için 40 mm’ye eşdeğer görüş açısının doğal perspektifini kullanıyor. Ayrıca lens, “OM SYSTEM” marka logosuna sahip ilk ürün.

Yüksek Çözünürlüğü İle En İyi Performans

Merkezden en uzak köşelere kadar keskin görüntüleme için etkin bir şekilde düzenlenen Süper ED lens; ED lensler, Süper HR lensler ve asferik lenslerden oluşan 11 elemanlı, 10 gruplu lens yapılandırmasına sahip. Bu yüksek çözünürlüklü lens, yüksek çözünürlüklü çekim modu kullanılarak çekim yapıldığında; elde edilen yüksek görüntü kalitesi de dâhil olmak üzere; kamera performansından en iyi şekilde yararlanmanızı sağlıyor.

Yakın Çekim İçin Tasarlanmış

Daha hızlı, daha doğru AF sağlayan ve kullanıcıların stressiz, yüksek hızlı, yüksek hassasiyetli AF çekiminin keyfini çıkarmasını sağlayan; daha hafif odaklama lensi yapmak için üstün optik tasarım ve lens işleme teknolojileri kullanılıyor. Bu lens, özneye yakın çekim için en yakın odak mesafesi olan 25 cm ve maksimum 0,22x görüntü büyütme ile yakın çekim performansı için tasarlanmış. Güzel, tüylü bokeh, yaratıcı makro çekim için yavaş yavaş bulanıklık sağlıyor.

Lensin doğal perspektifi bokeh efektleriyle dengeleyen bir görüş açısı var. 40 mm’lik eşdeğer görüş açısı, standart lenslerden biraz daha geniştir. Ayrıca doğal bir perspektif duygusu ve bokeh efektleri sağlıyor. Dahası benzersiz görüş açısı, manzaralar, portreler ve enstantaneler gibi çok çeşitli sahneler için kullanışlı.

Exit mobile version