Ölümlü Dünya 2 Geliyor!

Ölümlü Dünya 2 devam filminin yolda olduğu öne sürüldü. Filmin gelecek yılın sonuna doğru çıkması bekleniyor.

Ölümlü Dünya 2 Geliyor!

Ölümlü Dünya 2 müjdesi geldi. Yönetmenliğini ilk filmde Ali Atay’ın yaptığı film gerek eleştirmenler gerekse seyirciler tarafından yoğun beğeni almıştı. Bunun sonucunda ise filmin devamının gelip gelmeyeceği merak edilmeye başlanmıştı.

Filmin sonu da seyirciler açısından biraz da olsa devam filmi çekimi için açık bırakılmıştı. Türkiye’de çekilen diziler ile ilgili ileri sürdüğü iddiaların hemen hemen hepsi gerçekleşen isimlerden Birsen Altuntaş, Komedi türüne yeni bir soluk ve tarz getiren filmlerden biri olmayı başaran Ölümlü Dünya’nın devam filminin yolda olduğunu öne sürdü.

İddiaya göre Disney Plus, devam filmi için Taff Pictures ile anlaşma sağladı. Türkiye’ye geldiğinden bu yana sürekli bir hareket hâlinde olan dijital yayın platformlarından Disney+ ile ilgili ortaya atılan iddianın doğruluk payı, platformun kullanıcılar tarafından daha çok tercih edilmesi için yaptığı yatırımlara bakılırsa oldukça yüksek görünüyor.

Ölümlü Dünya 2 Ne Zaman Çıkacak?

Birsen Altuntaş, yerli komedi filmleri arasında öne çıkan yapımlardan Ölümlü Dünya’nın devam filminin ne zaman dijital yayın platformu Disney Plus’ta yayımlanacağı hakkında ortaya attığı iddiada filmin çekimlerine gelecek yılın nisan ve mayıs gibi başlanacağını, sonbaharda ise Disney Plus üzerinden yayımlanacağını belirtti.

İlk film, 2018 yılının başında gösterime girmiş ve milyonlarca lira hasılat elde etmişti. Devam filminde de eski kadronun tekrar bir araya geleceği ileri sürüldü.

İlk filmin oyuncu kadrosu şu şekildeydi:

Exit mobile version