NVIDIA, Nvidia Reflex ile Game Ready Driver 456.55’i yayınladı

NVIDIA GeForce Ready 452.55 WHQL sürücüleri yayınlandı. Bu sürücüler gişe rekorları kıran oyunlarda, Call of Duty: Modern Warfare ve Call of Duty: Warzone’da NVIDIA Reflex için destek sağlar. Ayrıca Star Wars: Squadrons’ta en iyi deneyimi sunar. Yeni Game Ready Sürücüsü, RTX 30 Serisi GPU’lardaki belirli oyunlarda kararlılığı da geliştirir.

Game Ready Sürücüler, Sanal Gerçeklik oyunları dahil tüm büyük yeni sürümler için mümkün olan en iyi oyun deneyimini sağlar.

NVIDIA REFLEX OYUN GECİKMELERİNİ AZALTIYOR

GeForce RTX 3000 ailesi ile duyurulan Nvidia Reflex, şirketin oyun gecikmelerini azaltan en yeni teknolojisidir. Bu özellik, oyun motoru tarafından gerçekleştirilen işlemenin GPU tarafından çerçeve oluşturma ile senkronize edilmesini erteleyerek çoğu durumda komutların gecikmesini önemli ölçüde azaltır.

Nvidia’nın kendi testlerine göre, sonuç özellikle düşük kare hızlarında etkileyici. Şirket, Call of Duty: Warzone test senaryosunda, yeni RTX 3080’in 2ms’ye kadar gecikmeyi azaltabildiğini, RTX 2060 SUPER’in ise 7ms’ye kadar azaltma sağladığını iddia ediyor.

Bu arada, GTX 1660 SUPER gecikmeyi saygın bir 10ms azaltmayı başardı. Bu teknolojinin, Fortnite ve Valorant’ta hala mevcut ve Apex Legends, Destiny 2 ve yakın zamanda duyurulan Call of Duty: Black Ops Cold War’a ulaşacağı doğrulandı.

RESIDENT EVIL VILLAGE PS4 VE XBOX ONE’A GELİYOR

STAR WARS: SQUADRONS İÇİN DE HAZIRLANIYOR

Yeni sürücü ayrıca markanın GPU’larını, Rogue Squadron ve X-Wing vs. Tie Fighter gibi klasik oyunlara dayanan bir uzay gemisi oyunu olan ve oyuncuyu ‘Direniş ve İmparatorluk’tan iki elit filo pilotu rolüne sokan bir uzay gemisi oyunu olan Star Wars: Squadrons için hazırlıyor. Oyun, yüksek düzeyde ayrıntı ve film serisinin VI ve VII bölümleri arasında kurulan çok derin bir hikaye ile yüksek düzeyde kullanıcıyı içine çekmeyi vaat ediyor.

Güncelleme ayrıca GeForce RTX 3000 kartları için 8K’da DLSS Ultra Performans modu sağlar. Her zamanki gibi önceki sürücüde bulunan bir dizi hatayı düzeltir. Game Ready Driver 456.55 artık GeForce Experience ve Quadro Experience aracılığıyla indirilebilir.

Exit mobile version