Nubia Red Magic 7 Özellikleri

Nubia Red Magic 7 şirket tarafından tanıtıldı. Bu yeni akıllı oyun telefonunun özellikleri belirtildi. Nubia Red Magic 7, UD kameralı versiyona sahip olacak.

Çinli teknoloji markasının yeni bir akıllı telefonu olan Nubia Red Magic 7, kendi ülkesinde önümüzdeki ay resmiyet kazanmaya hazırlanıyor. Ayrıca Nubia’nın yaklaşmakta olan Red Magic 7’si; son birkaç haftadaki sızıntılardan ve şirketin resmi Weibo hesabından bazı sağlam teaser’lardan payını aldı. ZTE, Nubia Red Magic 7’nin tasarımının bazı yönlerini ve bazı özelliklerini ortaya koyan bir video ile duyurdu.

İşte Nubia Red Magic 7 Öne Çıkanları

Akıllı oyun telefonu, üçlü kamera ünitesine sahip olarak gösterilmektedir. Telefonun özellikleri de yakın zamanda bir TENAA listesi aracılığıyla çevrimiçi olarak ortaya çıktı. Yaklaşan Nubia Red Magic 7 Snapdragon 8 Gen 1 SoC tarafından desteklenecek.

Teaser’da ahizenin şeffaf bir tasarıma sahip olduğu görülüyor. Optik için, Nubia Red Magic 7, bir LED flaşla birlikte üç sensör barındıran dikey olarak hizalanmış bir arka kamera modülünü taşırken görülüyor.

Digital Chat Station’a göre; Red Magic 7 ailesi üyelerinden biri, ekran altı kamera ile piyasaya çıkacak. Bu, onu endüstrinin böyle bir özelliğe sahip ilk oyun akıllı telefonu haline getirecek. ZTE, geçmişte bu tür iki telefonu piyasaya sürmüştü. Ayrıca bir oyun akıllı telefonunda tam ekran bir tasarıma sahip olmanın; muhtemelen diğer akıllı telefonlardan daha faydalı olduğu için bu durum mantıklı olarak ortaya çıkıyor.

Webio Gönderisinde Bazı Özellikler Ortaya Çıktı

Weibo gönderisi ayrıca bazı özellikleri kısaca gözden geçiriyor. Telefonun içindeki aktif soğutma fanının Red Magic 6 ve 6s ile tamamen aynı olan 20.000 RPM’ye kadar çıktığını ortaya koyuyor.

Posterler, Nubia Red Magic 7’nin farklı özelliklerine atıf yapacak bazı şifreli numaraları gösteriyor. Telefonun aldığı 41.279 puan, soğutma sisteminin performansını temsil ediyor. Şirket ayrıca 165W hızlı şarj desteğini ima etti. Bu arada 1.101.769 AnTuTu kıyaslama puanına da atıf yaptı.

Akıllı Oyun Telefonunun Beklenen Özellikleri

Akıllı telefon, cihazın bazı temel özelliklerini önererek TENAA’da zaten göründü. Oyun telefonunun Android işletim sistemi üzerinde çalıştığı ifade ediliyor. Ayrıca cihaz Siyah, Mavi, Yeşil ve Kırmızı renk seçenekleriyle ortaya çıkacak. Yaklaşan akıllı telefon 6.8 inç full HD (1.080×2.400 piksel) OLED ekranla gelecek. Qualcomm’un yeni Snapdragon 8 Gen 1 SoC’sini kaputun altına toplayacak. Nubia Red Magic 7, 16 GB’a kadar RAM ve 512 GB yerleşik depolama alanına sahip olacak.

Nubia telefonu üç RAM ve depolama seçeneğiyle çıkacak; 8GB RAM + 128GB depolama, 12GB + 256GB ve 16GB + 512GB. Akıllı telefon 64 megapiksel birincil sensöre sahip olacak.Selfie’ler için, 8 megapiksellik bir selfie atıcı taşımak üzere tasarlanmıştır. Tipster Digital Chat Station tarafından yapılan bir Weibo gönderisi; Red Magic 7 telefonunun bir ekran altı kamerayla geleceğini öne sürdü.

Exit mobile version