Nokia Quicksilver Geekbench’te görüntülendi

Nokia Quicksilver Geekbenck’te görüntülendi. HMD Global, bir süredir vasat Nokia markalı Android akıllı telefonlarını piyasaya sürüyor. Pazar paylarının yüksek bir marjla düşmesinin nedenlerinden biri bu olabilir. Ancak şirket, olumlu sayılabilecek yeni ürünleri piyasaya sürmekte ısrarcı. Bununla birlikte, birkaç gün önce bir rapor, firmanın 2021’de daha fazla 5G telefonu piyasaya süreceğini ortaya çıkardı. Bu cihazlardan biri olan Nokia Quicksilver şimdi Geekbench’te tespit edildi.

Motorola Capri Plus, diğer adıyla Moto G30, BIS sertifikası aldı

NOKIA QUICKSILVER ANDROID 11 İLE GELİYOR

Kod adı “HMD Global Quicksilver” olan Nokia akıllı telefon Geekbench’te karşılaştırıldı. Listeye göre, bu telefon Android 11’i çalıştıracak. 6GB RAM ile eşleştirilmiş yeni duyurulan Qualcomm Snapdragon 480 5G SoC tarafından desteklenecek.

İŞTE NOKIA AKILLI TELEFONUN GEEKBENCH PUANI

Ne yazık ki, ilk kez duyduğumuz için bu telefon hakkında başka hiçbir şey bilinmiyor. Yukarıda belirtilen özelliklerin dışında şu anda söyleyebileceğimiz tek şey, bu cihazın Geekbench’in tek çekirdekli ve çok çekirdekli testlerinde sırasıyla yaklaşık 468 puan ve 1457 puan alabileceği.

Bununla birlikte, bu telefonun pazarlama adı bir muamma. Ancak yakın zamanda sızdırılan Nokia 6.3 / 6.4 / 6.5 olabileceğini düşünüyoruz. Her neyse, her ne olursa olsun, önümüzdeki günlerde yapılacak resmi duyurudan önce bu akıllı telefon hakkında daha fazla bilgi edinmeyi umuyoruz.

Şimdiye kadar, vivo Y31s ve OPPO A93 5G şeklinde sadece iki Snapdragon 480 cihazımız var. Dolayısıyla, bu Nokia cep telefonunun Qualcomm’un bu yeni bütçe 5G yonga seti ile üçüncü ürün olma şansı var.

Exit mobile version