Nokia Çok Daha Ekonomik Telefonların Tanıtımını Yaptı

Nokia, kendi modelleri için yaptığı sunumda, akıllı telefonlarını açıkladı. Bu yılki grupta, yeni özelliklere sahip bütçe cihazları bulunuyor.
Nokia 4.2, çentikli gibi üstün özelliklere sahip bir “uygun fiyatlı amiral gemisi deneyimi” sunacak. 5,71 inç ekran, cam ön ve arka tasarım, çift kamera sistemi ve parmak izi sensörü gibi özellikler bulunuyor.

Nokia, Diğer Modellerini De Tanıttı

Bir diğeri de Nokia 3.2 modeli. Aynı adanmış Google Assistant ve parlayan güç düğmelerine sahip olan 3.1’in güncellenmiş bir sürümü olarak tarif et edilebilir. Daha büyük bir 6.26 inç çentikli ekran ve 4,000 mAh bataryası bulunuyor.

Nokia 3.2, aynı Snapdragon 439 işlemcisine ve 2GB RAM / 16GB depolama alanına ve 4.2 ile 3GB RAM / 32GB depolama seçeneklerine sahip.

Son olarak tanıtılan model de Nokia 1 plus oldu. 5.45 inç 18:9 ekranı, değiştirilebilir pilli, çıkarılabilir arka kapağı bulunuyor ve geçen yılki modelden daha ince. En önemlisi, daha büyük Android 9 pie yerine Android 9 Pie Go’yu da çalıştıracak ve Mart ayının ortalarında piyasaya sunulacak.

Exit mobile version