Nokia C20 Plus’ın çıkış tarihi belli oldu

Nokia marka lisans sahibi HMD Global, Weibo’da Nokia C20 Plus akıllı telefonun 11 Haziran’da piyasaya sürüleceğini açıkladı. Yeni Nokia telefonunun, Finlandiyalı teknoloji devinin Nisan ayında tanıttığı Nokia C20’nin bir yükseltmesi olması bekleniyor. Nokia C20 Plus lansman tarihini açıklayan bir teaser görüntüsü, telefonun çift arka kamera taşıyacağını ortaya koyuyor. Akıllı telefonun diğer özellikleri, genel olarak giriş seviyesi özelliklere sahip olacağını ima ediyor. Söylenti değirmeni, Nokia C20 Plus’ın TA-1388 model numarasına sahip olacağını öne sürdü.

Nokia C20 Plus lansman tarihi

Weibo’daki resmi Nokia hesabı, Nokia C20 Plus’ın lansman tarihini açıkladı. Şirket perşembe gününe denk gelen 11 Haziran’ın lansman tarihi olduğunu açıkladı. Marka ayrıca, lansmanın Çin’de 11 Haziran’da 15:30’da gerçekleştirileceğini gösteren bir teaser resmi yayınladı.


İlginizi Çekebilir: Nokia Android 11 alacak telefonlarını açıkladı


Nokia C20 Plus beklenen teknik özellikleri

HMD Global tarafından yayınlanan teaser, çift arka kamera kurulumunu ortaya çıkaran Nokia C20 Plus’ın arkasını gösteriyor. Akıllı telefonun ayrıca daha önce Nokia C20 ve Nokia C10’da bulunana benzeyen dokulu bir arka kapak tasarımına sahip. Ayrıca görüntü, telefonun teknik özelliklerinin bir parmak izi sensörü içermeyebileceğini gösteriyor. Telefonun üst kısmında 3,5 mm kulaklık jakı var.

HMD Global, telefonla ilgili henüz belirli bir donanım detayı paylaşmadı. Söylenti değirmeni yakın zamanda yeni telefonla ilgili olduğu iddia edilen bazı bilgileri ortaya çıkardı. Akıllı telefon 5.000 mAh pil ile gelecek. Bu da Nokia C20’den 2.000 mAh daha fazla…

Nokia C20 Plus’ın Çin Kalite Sertifikasyon Merkezi’nden TA-1388 model numarasıyla sertifika aldığı iddia ediliyor. Sertifika sitesi, akıllı telefonda 10W şarj desteği önerdi.

Ayrıca, bir Geekbench listesi, Nokia C20 Plus’ın bir Unisoc SC9863A SoC ile gelebileceğini belirtti. Hatta daha fazla özellik detayı olarak en az 3GB RAM’e sahip olabileceğini öne sürdü. Akıllı telefon, kutudan Android 11 işletim sistemi ile çıkacak.

Exit mobile version