Nintendo Switch Online Aboneleri Yeni Oyunlar Aldı

Nintendo Switch Online, Son Güncellemede Daha Fazla SNES ve NES Oyunu Ekliyor. Tüm Nintendo Switch Online üyeleri artık hizmete yeni eklenen üç klasik NES ve SNES Nintendo oyununa erişebilir ve oynayabilir.

Nintendo Switch Online hizmeti, şirketin uzun ve hikayeli geçmişinden etkileyici bir dizi başlık içerdiğinden, retro odaklı Nintendo Switch kullanıcıları için büyük bir nimet olduğunu zaten kanıtladı. İlk olarak 2018’de piyasaya sürülen hizmet, artık birçok oyuncu için bir dayanak noktası ve makul bir hızda daha fazla oyun geliyor.

O halde, Nintendo’nun Switch Online hizmeti için yayınlanan en son yeni içerik grubunun, oyuncuların keşfetmesi için daha da ilginç başlıklar eklemesi garip değil. Bu yeni güncellemede yer alan oyunlar, Nintendo’nun dönemin kendi birinci taraf oyunları kadar popüler olmasa da, bazı oyuncular onları kadroya mükemmel bir ek bulacağından emin.

Nintendo Switch Online Aboneleri Bu Oyunları Alabilir

Nintendo Perşembe akşamı yaptığı duyuruda, Nintendo Switch Online kütüphanesine iki Super Nintendo oyunu ve bir NES oyunu daha eklendi. Bu oyunlar artık Nintendo’nun Switch Online oyun kütüphanesinde mevcut. SNES oyunları Congo’s Caper ve Rival Turf! ve NES klasiği Pinball olarak karşımıza çıkıyor.

Data East tarafından geliştirilen bir yan kaydırma oyunu olan Congo’s Caper, 1993 yılında batıda SNES’te piyasaya sürüldü. Rival Turf! 1992’de piyasaya çıktı ve beat-em-up, Jaleco’nun Rushing Beat üçlemesindeki ilk oyundur. Mario’nun yer aldığı Pinball, 1985’te batı pazarlarına çıktığında NES için bir başlangıç ​​oyunuydu.

Nintendo’nun Saygın Oyunlara Başlaması Gerekiyor

Daha spesifik olarak, SNES için iki oyun geliyor. Congo’s Caper ve Rival Turf ve ayrıca eski bir NES ekstrası Pinball. Bu, Nintendo Başkanı Shuntaro Furukawa’nın  Switch Online’ın 2022 boyunca daha fazla içerik alacağına dair daha önceki sözünün altını çiziyor. Ancak hizmet zaten çok çeşitli Nintendo klasiği sunduğundan, şirketin daha az yaygın, ancak saygın oyunlara bakmaya başlaması gerekiyordu.

Bazıları eski Pokemon oyunlarının çok oyunculu özelliklerinin Nintendo Switch’te yeniden canlanmasını umarken, bunun sisteme başka bir NES veya SNES oyunu taşımaktan çok daha karmaşık bir çaba olacağını söylemeye gerek yok. Özellikle Pokemon Scarlet ve Violet’in yıl sonuna doğru çıkması gerektiğinden, Nintendo’nun bu tür projelere atlamak için çok istekli olmadığını görmek garip değil.

Nintendo Switch Online Üyelik Planları

Nintendo’nun Switch Online aboneleri, NES ve SNES için 100’den fazla oyundan oluşan bir kataloğa ve ayrıca çevrimiçi çok oyunculu oyunlara erişim elde eder. Standart bir Nintendo Switch Online hesabı, bireysel üyelik için yıllık 19,99 ABD Doları veya 8 adede kadar Nintendo hesabı içerebilen bir aile planı için yıllık 34,99 ABD Doları tutarındadır.

Nintendo ayrıca oyunculara Nintendo 64 oyunlarına erişim sağlayan Nintendo’nun Switch Online + Expansion Pack adlı premium bir çevrimiçi plan da sunuyor. Bu oyun planı ise 49.99 dolara mal oluyor.

 

Exit mobile version