Nintendo, İki Yeni Switch Modeli Sunuyor

Kullanıcılarının daha gelişmiş seçenekler kullanmasını isteyen Nintendo, iki yeni Switch modeli daha çıkaracak.Bu modeller ile ilgili gelişmeler şu an için yalnızca dedikodulardan ibaret.

Bu modellerden her birisi farklı özelliklerle Nintendo hayranlarını karşılayacak. Bunlardan bir tanesi daha ucuz olurken diğeri, üst düzey kullanıcıları kapsayacak. Wall Street Journal; hem parça tedarikçilerini, hem de yazılım geliştiricilerini raporlarında aktararak bu yeni modeller hakkında bilgi verdi.

Nintendo Modelleri Şunlardan Oluşacak

Birincisi; Sony Corp.’un PlayStation 4 Pro ya da Microsoft Corp.’un Xbox One X’i kadar güçlü olmasa da, hevesli video oyuncularını hedef alan gelişmiş özelliklere sahip olacak.

 

İkinci model; Nintendo’nun yaşlanan ve elde tutulan 3DS cihazının halefi olarak gördüğü sıradan oyuncular için daha ucuz bir seçenek olacak.

Daha ucuz olan modelin, özellikle belirtilen titreşim özelliğini kaldırarak maliyetleri düşüreceği iddia ediliyor. Birçok kişi daha çok ucuz olan modeli bekliyordu. Ancak Nintendo, herkesi şaşırtacak bu hamlesini yaptı.

Exit mobile version