Nintendo, Avrupa’da 2020 yılının en çok oynanan oyunlarını açıkladı

Nintendo, Fortnite, Animal Crossing: New Horizons ve Pokémon Sword & Shield gibi oyunları içeren Avrupa’da 2020 yılının en çok oynanan yirmi oyununu açıkladı. Switch, 2020 tatil dönemini bile hesaba katmayan satışlar açısından inanılmaz bir yıl geçirdi.

Switch’in başarısı, New Horizons’ın popülaritesi ile desteklendi. Kilitlenme sırasında sosyal medyada inanılmaz miktarda maruz kalma sayesinde, New Horizons’ın Switch’te en çok satan ikinci oyun haline gelmesi bir yıldan kısa sürdü. Switch’in kendisi, PS5 ve Xbox Series X / S’nin piyasaya sürülmesine rağmen 2020’de bir ilgi artışı gördü. Nintendo, Switch birimlerini stokta tutmakta zorlandığı bir noktaya ulaştı. Ancak bunlar tatil sezonundan önce piyasaya sürüldü.

CTR Nitro-Fueled Nintendo Switch’te ücretsiz

İŞTE NINTENDO 2020 TOP20 LİSTESİ

Nintendo, resmi Nintendo Switch haber kanalındaki bir gönderi aracılığıyla Avrupa’da en çok oynanan yirmi oyunu açıkladı. Bir numaralı oyun, oyunun devasa etkinlikler sırasında aldığı inanılmaz sayıda eşzamanlı oyuncu göz önüne alındığında sürpriz olmayan Fortnite’dir. New Horizons, popülerliği ücretsiz olduğu gerçeğine bağlı olan Fortnite’ın aksine, insanların parasını ödemeleri gerektiği için hala etkileyici olan iki numara.

Üçüncü ve dördüncü en çok satan oyunlar Pokémon Sword & Shield. Beşinci oyun Minecraft, altıncı oyun The Legend of Zelda: Breath of the Wild. Yedinci oyun şu anda en çok satan Mario Kart 8 Deluxe… Sekizinci oyun Super Smash Bros. Ultimate, dokuzuncu oyun Super Mario Odyssey, onuncu oyun FIFA 20 Nintendo Switch Legacy Edition. On birinci oyun New Super Mario Bros.U Deluxe, on ikinci oyun Super Mario Maker 2. On üçüncü oyun Rocket League, on dördüncü oyun Luigi’s Mansion 3, on beşinci ve on altıncı oyunlar Pokémon: Let’s Go! oyunları… On yedinci oyun Splatoon 2, on sekizinci oyun Super Mario Party, on dokuzuncu oyun Asphalt 9: Legends. Yirminci oyun ise Fire Emblem: Three Houses.

Nintendo’nun büyük franchise’larının listeye hakim olmasıyla ilk yirmideki oyunlar çok şaşırtıcı değil. Mario Kart 8 Deluxe, satış açısından ne kadar popüler olduğu düşünüldüğünde, yedinci sırada yer almak en büyük şok olabilir. 2021, nihayet oyunun New Horizons tarafından en üst noktadan çalındığını görebilir. Switch’in 2021 için birinci taraf programı şu anda son derece kuru. Bu nedenle Nintendo yakında bazı yeni oyunları duyurmaya başlamadıkça, en çok oynanan 2021 programı muhtemelen farklı görünmeyecek.

Exit mobile version