Nikon Z FC Fotoğraf Makinesi Özellikleri ve Fiyatı

Nikon, ikonik tasarımlı fotoğraf makinesi Nikon Z FC ile kusursuz görüntüler yakalamanıza yardımcı olacak.

Fotoğraf makinesi denince akla gelen ilk markalardan birisi olan Nikon, yeni Nikon Z FC ile ikonik bir tasarım yaratacak kullanıcıların karşısına çıktı. Nikon, dünyanın önde gelen görüntüleme ürün ve hizmetleri sağlayıcısıdır. Tüketici ürünlerinden profesyonel fotoğraf makinelerine, objektiflerden sistem aksesuarlarına kadar yenilikçi optik teknolojisi, 100 yılı aşkın deneyimle desteklenmektedir. Marka, Nikon’un devrim niteliğindeki Z serisi aynasız fotoğraf makineleri ve optik performansın yeni bir boyutunu temsil eden NIKKOR Z serisi objektifler sayesinde dünya çapında tasarım ve performans alanında yeni standartları belirlemesiyle tanınmaktadır.

Nikon FM2’nin mirasına saygı duruşunda bulunarak tasarlanan ikonik aynasız fotoğraf makinesi Nikon Z fc, kusursuz fotoğraflar çekerken aynı zamanda havalı bir aksesuar oluyor. Z fc, Nikon tecrübesiyle üretilen objektiflerle uyumlu çalışarak fotoğrafları zenginleştiriyor. İyileştirilmiş hassasiyetiyle çalışan mekanizmaları sayesinde bütün ayrıntıları kadraja alan Nikon Z fc, her yönden sağlam olan gövdesi, hafif ve taşıması kolay olması sayesinde tüm kullanıcılara eşsiz bir stil sağlıyor.

Nikon Z FC Fotoğraf Makinesinin Özgün Açısıyla İkonik Anlar Yaratmak Artık Daha Keyifli

Geniş ISO aralığı ve düşük ışıkta AF işlevi ile güneş battığında da çekime devam edebilmeyi sağlayan Nikon Z fc’yle  en güzel fotoğrafları yakalamak için doğru anı beklemeye gerek kalmadan çekim yapılabiliyor. Yüksek çözünürlüklü sensörü ve 100–51.200 ISO aralığındaki geniş otomatik ışık duyarlılığı aralığı sayesinde Z fc, hem gündüz hem de gece olağanüstü keskinlik, ayrıntı ve netlik sağlıyor. Akıcı ve hızlı otomatik netleme sistemi, 11 kare/sn’ye varan hızda çekim yapmaya olanak tanırken, aksiyon ne kadar kısa süreli olursa olsun çekimi yapabilmek mümkün hale geliyor.

Z fc ile 20 farklı Creative Picture Control özelliğini kullanarak tümü gerçek zamanlı olarak görülebilen efektler kullanılabiliyor. 80’lerden çıkmış gibi görünen Nikon Z fc’nin sağlam magnezyum alaşımlı kasası bugüne hazır olmasını sağlıyor. Her yönden sağlam olan gövde, hafif ve taşıması kolay olması sayesinde yanında taşıyan herkese eşsiz bir stil katıyor. Sağlamlık ve hafifliğin optimum dengesi sağlanarak tasarlanan Z fc, ilhamın götürdüğü her yere taşımak için ideal. Nikon ikonik aynasız fotoğraf makinesi Z fc ile yüksek deklanşör hızı sayesinde engeller aşılmaya devam ediyor. Değişken açılı ekrana sahip ilk Nikon Z serisi fotoğraf makinesi olan Z fc, nefes kesen video çekimleri sunuyor.

Nikon’un Birbirinden Kaliteli Objektifleri ile Uyumlu…

Nikon tecrübesinin hayat bulduğu Z fc, birbirinden pürüzsüz görüntüleri yakalarken, kullanıcılarının tercihleri ve çekmek istediklerine göre seçebilecekleri Nikon objektifleri ile uyumlu çalışıyor. Nikon’un görüntü teknolojilerinde fark yaratan objektifleri ile iyi bir takım arkadaşı olan  Z FC, kaydedilmek istenen her kare için en güzel ayrıntıları yakalıyor. İnsanları, manzaraları ve mekânları parlak ayrıntılarla çekmeye olanak tanıyan odak uzaklığı aralığıyla NIKKOR Z DX 18-140mm f/3.5-6.3 VR, her yere götürülebilecek kadar hafifliği ve Nikon Z FC’yle uyumuyla fark yaratıyor.

Z fc DX aynasız fotoğraf makinesine uyacak şekilde tasarlanan özel üretim NIKKOR Z 28mm f/2.8 SE objektif, en son optik tasarımı klasik bir görünüm ve hisle birleştiriyor. Nikon Z fc’yle samimi ve canlı vlog’lar çekmek isteyenler için en iyi alternatif olan objektif, 42 mm’lik DX kırpma işleviyle Nikon Z fc’nin en iyi takım arkadaşlarından biri… Uygun fiyatı ve keskin, hızlı ve gözlerden uzak bir şekilde çekim yapmayı sağlayan küçük boyutuyla fark yaratan, 40 mm’lik tam çerçeveli objektif, NIKKOR Z 40mm f/2, vlog’dan canlı enstantane çekimlere kadar düşük ışıkta bile Nikon Z FC’yle harika görüntüler elde ediyor.

Nikon Z FC Fotoğraf Makinesinin Fiyatı

Çarpıcı yakın çekimler, muhteşem portreler ve harika sokak fotoğrafları elde etmeyi sağlayan NIKKOR Z MC 50mm f/2.8, en sıradan konularda bile güzelliği ortaya çıkarıyor. Küçük konuların ve ayrıntıların 1:1 gerçek boyut oranında yakalandığı gerçek makro görüntüler çekilebiliyor veya günlük çekimler için Nikon Z fc ile birlikte rahatlıkla kullanılabiliyor. Ayrıca Nikon Z fc’nin tüm Z serisi objektiflerle uyumlu olarak çalışabildiğini de unutmamak gerekiyor. Z FC 16-50mm fotoğraf makinesinin fiyatı 27.680 TL olarak karşımıza çıkıyor.

Exit mobile version