Newtech’in 200. özel sayısı, okurlarını 20 yıllık bir yolculuğa çıkarıyor

19 yıldır kesintisiz bir şekilde en güncel ve kaliteli içerikleri insanlarla buluşturan Newtech, Eylül ayında 200. sayısıyla okurlarının karşısına çıkıyor. Türkiye’nin ilk tüketici elektroniği yayını olan Newtech, her zaman olduğu gibi bu anlamlı sayıda da önemine de yakışır bir içerik zenginliğine sahip.

Newtech’in Eylül kapağında yer alan, “Son 20 Seneye Damga Vuran 200 İkonik Kişi, Ürün ve Olay” konusu, adeta arşivsel bir değer taşırken, okuyucuları 20 yıllık bir yolculuğa çıkaracak olan bu özel sayı; Turkcell Dergilik, Türk Telekom Dergilik, Magzter, PressReader, Vadafone dMags ve DijitalBasım gibi dijital dergiliklerde yer alıyor.

Newtech’in kurulduğu 2001 yılından bu yana tüm zorluklara direnerek 200 aydır yayın hayatına devam ettiğinin altını çizen Etna Yayıncılık CEO’su Bahattin Apak, “Newtech’in 200’üncü sayısının sadece Etna Medya için değil, son 20 yıldır büyük krizlerle boğuşan bilişim sektörü ve bilişim medyası açısından da çok önemli ve moral verici bir gelişme olduğunu düşünüyorum. Yaklaşık 20 yıldır sadece sektörü yakından takip ederek bilgi ihtiyacını karşılamadık, aynı zamanda yaptığımız dosya konularıyla sektördeki dinamikleri harekete geçirmeyi de hedefledik. Bu süre içinde hatalar yapmış olabiliriz ama evrensel yayıncılık ilkelerinin izinde ahlak çizgisinden hiç sapmadık” ifadelerini kullandı.

Exit mobile version