Netflix’teki En İyi Vampir Dizileri

Netflix vampir dizileri bakımından seyircilere çok fazla seçenek sağlıyor. Peki, hangilerinin mutlaka izlenmesi gerekiyor?

Netflix vampir dizileri ile izleyicilere oldukça geniş bir yelpaze sunuyor. Aralarından seçim yapabileceğiniz çok sayıda vampir türünde dizi bulunuyor. Dilerseniz elbette ki bunları tek tek izleyebilir, hangisinin iyi olduğuna karar verebilirsiniz ama siz de takdir edersiniz ki bunu sadece çok fazla vaktiniz varsa yapabilirsiniz.

Dizi bulmak için kısıtlı zamanı olanların direkt en iyi dizilere başlaması gerekiyor. Aşağıda yer alan liste ise Netflix’te yer alan ve vampir türünün en iyi örnekleri olan dizileri içeriyor. Bu listeyi inceleyerek hiç zaman kaybetmeden doğrudan en kaliteli vampir yapımlarını izlemeye başlayabilirsiniz.

Netflix Vampir Dizileri Listesi

Netflix’te izlenebilecek en iyi vampir yapımları bu şekildedir. Bunları nasıl uygulayacağınızı aşağıdan öğrenebilirsiniz.

Van Helsing Dizisi

Van Helsing

Üç yıl boyunca komada kalan Vanessa, vampirlerin işgali altında olan bir dünyaya gözlerini açar. O ve hayatta kalan diğer insanlar artık insan ırkının geleceği için vampirlere karşı mücadele vermek zorundadır.

Dracula

Kont Dracula efsanesinin kanlı geçmişini gözler önüne sererken izleyicileri de karanlığa sürükleyen bir yapım olarak öne çıkıyor. Başrollerini Claes Bang, John Heffernan ve Dolly Wells’in paylaştığı dizi, Sherlock’un yaratıcıları sayesinde daha da büyüleyici bir atmosfere sahip oluyor.

Vampires

Yarı insan, yarı vampir olan bir genç gücünü keşfetmeye başladıkça içinde bulunduğu dünyadan çok farklı bir dünyaya doğru yol açmaya başlar. Onu takip eden bir vampir topluluğundan da habersizdir.

V Wars

İnsanları kurbanlarının kanını içerek hayatta kalabilen canavarlara dönüştüren hastalık, insanlığın geleceği için ciddi bir risk oluşturur. İnsanlar ve kan içen yaratıklar arasında başlayan savaşın ortasında ise iki yakın arkadaş birbiriyle karşı karşıya gelir.

Blood

Kanser teşhisi konularak bir hastanede tedavi görmekte olan hastalar, ülkenin önde gelen doktorlar tarafından tedavi edilmeye çalışılıyor ama bu doktorların arasında bir de vampir cerrah bulunuyor.

Exit mobile version