Netflix otomatik oynayan fragmanlar nasıl kapatılır?

Netflix hayranları... Başlamadan önce bu can sıkıcı otomatik oynatma fragmanını durdurun. Birkaç kolay adımda kendinizi otomatik oynatılan fragmanlardan kurtarın.

Netflix uygulamasını ilk açtığınızda karşınıza ilk çıkan otomatik fragmanlar artık otomatik dönmeyecek. Hatta geçen yıl akış devi, ana sayfasındaki otomatik oynatma önizlemelerini kapatma seçeneği sunarak birçok izleyenlerin tepkilerine adeta yanıt vermiş oldu.

Netflix, “Geri bildirimi yüksek sesle ve net bir şekilde duyduk. Üyeler artık Netflix’te otomatik oynatma önizlemelerini görüp görmediklerini kontrol edebilir” diye tweet attı.

Aşırı izleme alışkanlığınız bir sorun haline geldiyse; Netflix ayrıca bir şovun bir sonraki bölümünün otomatik oynatılmasını kapatma özelliğini de ekledi.

Otomatik oynatma ayarlarınızda yaptığınız tüm değişiklikler profilinize özeldir. Netflix Yardım Merkezi’ndeki bir gönderiye göre tüm cihazlarda geçerli olacaktır.

Netflix’e göre fragman ve bölüm otomatik oynatmayı nasıl kapatacağınız veya açacağınız aşağıda açıklanmıştır.

Netflix otomatik oynayan fragmanlar nasıl kapatılır?

1. Bir web tarayıcısından Netflix’te oturum açın.

2. Menüden Profilleri Yönet’i seçin.

3. Güncellemek istediğiniz profili seçin.

4. Tüm cihazlarda gezinirken önizlemeleri otomatik oynat ve bir serideki sonraki bölümü tüm cihazlarda otomatik oynat seçeneğini işaretleyin veya işaretini kaldırın.

Ayrıca bir dizinin sonraki bölümünü otomatik oynatmayı yönetirsiniz. Ekran başına veri kullanımınıza buradan karar verebilirsiniz. Sadece kaydet’i tıklayın ve işiniz bitti.

Netflix, ayardaki değişikliğin yürürlüğe girmesinin biraz zaman alabileceğini belirtti. Ancak, başka bir profile geçerek ve ardından yeniden yüklemek için kendi profilinize geçip güncellemeyi aktif hale getirebilirsiniz.

Haber vermeden başlayan yüksek sesli bir fragmandan hoşlanan görünüşte birkaç kişiden biriyseniz, endişelenmeyin. Ayarlarınızı olduğu gibi bırakın ve otomatik oynatmayı açık tutun.

Exit mobile version