Netflix, N-Plus İsimli Yeni Özelliğini Test Ediyor

Netflix, bilgilere göre, N-Plus adında yeni bir özellik test ediyor. Bu sayede kullanıcılar izledikleri dizinin müziklerine, kamera arkasına ve podcastlere ulaşacaklar. İşte detaylar.

Bu özellik, izlediği dizilerin, filmlerin ve programların her şeyini öğrenmek isteyen izleyicilerin çok hoşuna gidecek. N-Plus şuan hala değerlendirme sürecinde. Fakat önümüzdeki haftalarda karşımıza çıkma ihtimali var.

Netflix, N-Plus özelliğini ankete açtı

Platform, geçtiğimiz günlerde bazı kullanıcılara bu özelliğin anketini açtı. Raporlara göre bu özellik sayesinde izleyiciler, sevdikleri dizilerin kamera arkalarına, yapım bilgilerine ve dizi hakkında podcast içeriklerine ulaşacaklar.

Raporda, N-Plus, ‘Netflix içerikleri hakkında daha fazla şey öğrenebileceğiniz çevrimiçi platform’ olarak geçiyor. İzlediğiniz diziler hakkında her şeyi öğrenmek isteyenlerdenseniz, bu özellik tam size göre olacak gibi. Özellik sayesinde kamera arkası görüntülerini izleyebileceksiniz. Ayrıca içerikle alakalı çeşitli podcast gibi farklı içeriklere de ulaşacaksınız. Bunun yanında da yapım aşaması gibi süreçler hakkında daha fazla bilgi edineceksiniz.

Söylentilerden biri ise, N-Plus sayesinde dizilerde kullanılan müziklere ulaşacaksınız. Üstelik kullanıcılar, bu müziklerle kendi çalma listelerini de oluşturabilecekler. Bu listeye film müzikleri de dahil olacak. Aynı zamanda bu listeleri diğer kullanıcılar ile paylaşabileceksiniz.

Netflix, yeni N-Plus özelliğini ankete açtı
Netflix, yeni N-Plus özelliğini ankete açtı

N-Plus ile izlediğiniz içeriklerin tüm detaylarına erişeceksiniz

Ek olarak, bu özelliğin ileri gideceğini varsayarsak, gelecek içeriklerde etkiniz bile olabilir. Yapım aşamasında olan içeriklerin bu aşamaları hakkında bilgi sahibi olup N-Plus sayesinde fikir belirtebilirsiniz. Böylece yapımcılar izleyicilerin tepkilerini önceden alma şansı elde ederler. Bu sayede de yapımlarda bazı değişiklikler yapabilirler.

Bir yetkilinin yaptığı açıklamaya göre Netflix, her konuda izleyicilerin görüşlerine önem veriyor. Bu yüzden anket yöntemine başvuruyorlar. N-Plus özelliği için de böyle bir yol izlemişler. Özelliğin ne zaman geleceği veya gelip gelmeyeceği ise merak konusu. Çünkü bu konuda henüz herhangi bir açıklama yok.

Epic Games Store’da Bu Hafta 40 TL Değerindeki Oyun Ücretsiz

Exit mobile version