Netflix’ten Kaldırılan Diziler ve Filmler (Kasım 2022)

Kasım 2022 tarihinde Netflix'ten kaldırılan diziler ve filmler hangi yapımlardan oluşacak? İşte kaldırılacak yapımlar!

Netflix'ten Kaldırılan Diziler ve Filmler (Ağustos 2022)

Kasım 2022’de Netflix’ten kaldırılan diziler ve filmler arasında hangi yapımlar yer alıyor? Temmuz ayının bitmesine çok az bir süre kalmışken kasım ayında hangi içeriklerin popüler dijital yayın platformundan kaldırılacağı belli oldu.

Netflix, her ay çeşitli film ve dizilerle içerik kütüphanesi büyütmeye devam ediyor ama bunu yaparken bazı film ve dizilere de yayın hakkı sebebi ile veda ediyor.

Sanılanın aksine Netflix’te yayımlanan her içeriğin hakkı Netflix’te değil. Şirketin yaptığı anlaşmalar sayesinde her ay birçok yapımı Netflix’te görebiliyoruz. İster Netflix için ilk kez abonelik alacak olun ister uzun bir süredir platformda aboneliğiniz olsun, abonelik tipiniz ve süreniz fark etmeksizin bu içeriklere olan erişiminizi kaybedersiniz.

Bu ay da Netflix’ten kaldırılacak olan çok sayıda yapım mevcut. Peki, bunların arasında hangi dizi ve filmler bulunuyor?

Kasımda Netflix’ten Kaldırılan Diziler ve Filmler

WhatsonNetflix’e göre Kasım 2022’de dijital yayın platformundan kaldırılacak yapımlar arasında yukarıdaki yapımlar bulunuyor.

Listede toplamda 36 tane içerik yer alıyor. Orijinal listede daha fazla film olsa da bunların büyük bir kısmı zaten Türkiye’deki kullanıcılar tarafından izlenemiyordu. Bu nedenle normalde Türkiye’de izlenebilen fakat yakın bir zaman içinde dijital yayın platformundan kaldırılacak olan yapımları sıraladık.

Bir Netflix aboneliğiniz bulunuyorsa ve bu yapımlardan herhangi birini izlemek istiyorsanız çabuk olmanızda fayda var. Bu içerikleri kaldırılmadan önce izlemelisiniz.

Netflix’e eklenecek dizi, film ve belgeselleri de güncel listemizden görebilirsiniz.

Exit mobile version