Netflix Hakkında Bilinmeyenler

netflix hakkında bilinmeyenler

Şüphesiz ki son zamanların en çok konuşulan konularından birisi de Netflix. Peki bu bambaşka dünya hayatımıza nasıl girdi? Netflix nedir, nasıl kullanılır ve bu sitede ne tür içerikler bulabilirsiniz?

Günlük hayat koşuşturmacalarının tüm yorgunluğunu izlediğimiz film ve dizilerle atarken sektör de bu ihtiyaca yönelik yenilikler getiriyor. İşte Netflix de hayatımıza bu şekilde girdi. Hem de öyle güçlü bir şekilde hayatlarımıza girdi ki sohbetlerin bir kısmı Netflix’te yayınlanan içerikler oldu.

NETFLIX NASIL AÇILDI?

Tüm dünyanın en büyük online film ve televizyon içerik portalı olarak lanse edilen Netflix, 1997 senesinde Amerika’da hayata geçirilmiş. 2007 itibariyle tüm dünyaya yayılan bu online medya akışı, günümüzde milyonlarca insan tarafından hem televizyondan hem bilgisayar ve telefondan kullanılabiliyor. Netflix birçok film, dizi ve belgesele ev sahipliği yaparken diğer yandan da yepyeni içeriklerin yapımcılığını üstleniyor. Bu yapımların her sezonunu tek bir seferde siteye yükleyerek de kullanıcıların tek seferde bir dizi izlemesi sağlanmış oluyor.

Çoğu uygulama gibi Netflix’in de kullanıcılarına 15.99 TL’den başlayan aylık farklı paketlere göre bir ücretlendirme tarifesi bulunuyor. Unutmayın, ilk kez üyelik oluşturacaksanız platform buna özel bir aylık bir deneme süresini size sunuyor. İçeriklerin hiçbirisinde virüs tehlikesi bulunmaz. İzlediğiniz içerik yarım kalırsa da sorun etmeyin, tekrar o sayfayı açtığınızda hiç uğraşmadan video kaldığınız andan oynamaya devam edecektir. Son olarak Netflix’i televizyondan izlemek için Smart TV, PlayStation 3/4, Xbox One/360, Chromecast, AppleTV veya Blu-ray oynatıcılarından birisini bulundurmanız gerekmektedir.

Exit mobile version