Netflix Games Yeni Oyunu Listesine Ekledi

Netflix'teki en yeni oyun aslında eski bir oyun. Asphalt Xtreme, akış devi tarafından yeniden canlandırılıyor. İşte detaylar...

Bu ayın başlarında, Netflix’in yeni oyun hizmeti Netlfix Games, iki “Stranger Things” temalı oyun ve birkaç sıradan oyun başlığını içeren bir ilk diziyle hem iOS hem de Android’de küresel olarak kullanılır hale geldi. Netflix Games, piyasaya sürülmesinden bu yana geçen günlerde; başka bir gündelik oyun olan Bowling Ballers çıkardı. Bununla birlikte şirket, bu Eylül ayında resmi olarak kapatılan Gameloft’un Asphalt Xtreme’sinin yeniden başlatılması da dahil olmak üzere iki oyunla daha genişletti.

Bowling Ballers, yayıncının yeni hizmeti Shooting Hoops ve Teeter Up için halihazırda iki oyun daha sunan mevcut Netflix oyun ortağı Frosty Pop’un başka bir oyunu. Diğerleri gibi, bu son ekleme, seviye tabanlı bir modu da içeren, bowling için “sonsuz koşucu” olarak tanımlanan basit bir oyundur. Tüm Netflix oyunları gibi, Bowling Ballers da reklamsızdır ve uygulama içi satın alma sunmaz.

Netflix’in YouTube kanalında yayınlanan oyunun fragmanı, oyunun “münhasıran” satışa sunulacağını belirtiyor.

Netflix, yalnızca tamamen yeni, orijinal oyunları yayınlamak yerine; daha önce yayınlanan oyunları lisanslayarak kataloğunu doldurdu. Netflix’in video kataloğunun Seinfeld gibi klasiklerin yanı sıra Lupin ve Bridgerton gibi yepyeni şovları içermesiyle aynı politakada gittikleri ortaya çıkıyor.

Apple Arcade De Benzer Netflix Games Platformuna Benzer Bir Yaklaşım Kullandı

Diğer oyun abonelik hizmetleri de benzer bir denge tutturdu. Apple Arcade bu yıl, daha önce 2019’da Kanada’da sınırlı bir sürüm gören; ancak ertesi yıl durdurulan Castlevania: Grimoire of Souls oyununu ekledi. Bunun yanında Apple’ın oyun servisi Fantasian gibi yepyeni oyunlar da getiriyor. Xbox Game Pass, yeni ve eski oyunların bir karışımını da içeriyor.

Netflix abonesiyseniz ve hizmetinde bulunan mobil oyunlara göz atmak istiyorsanız; bunları normal iOS ve Android uygulamalarında listeli olarak yer alıyor. Oyunları gerçekten oynamak için, her bir oyunu indirmek adına her platformun uygulama mağazasına bağlanacağınızı unutmayın.

Neftlix Games’te Yer Alan Oyunlar

Neyse ki süreç, koşullar verilebildiği kadar sorunsuz. Mevcut oyunlar Stranger Things: 1984, Stranger Things 3: The Game, Shooting Hoops, Teeter (Up), Card Blast’tır. Ayrıca bu ayın başlarında piyasaya sürülen yeni bir oyun olan Bowling Ballers yer alıyor.

TechCrunch, Asphalt Xtreme’nin kademeli olarak dünya çapında kullanıcılara sunulduğunu belirtti. Ayrıca önümüzdeki haftalarda ABD’deki Netflix abonelerine geleceğini açıkladı.

Exit mobile version