Netflix filmi Assassin’s Creed için tasarım hazırlıkları

Bir içerik oluşturucu, Ubisoft‘un franchise’ına dayanan Netflix platformunun yaklaşan programı için bir başlık dizisi oluşturarak Assassin’s Creed hayranlarına erken bir hediye verdi. Bu etkileyici bir konsept.

Dry Clover Design adıyla Utah merkezli bir grafik tasarım öğrencisi, akış platformunun örnek başlık dizilerini yansıtan bir Assassin’s Creed Netflix girişinin sürümünü yükledi. Tasarımcı, projenin grafik tasarımdaki BFA’ları için bir görev olarak yapıldığını ve Netflix’in yaklaşımlarını kesinlikle not etmesi gerektiğini belirtti. Assassins Creed topluluğu neyin geleceğini tahmin etmekte başarılı olduğundan, öğrencinin akademik projesi hiç şüphesiz pek çok hayran yapımı tasarımın başlangıcıdır.

Hackerlar, CD Projekt verilerini bir servete satıyor

Söz konusu açılış sekansı, normal Netflix standartlarına uygun olarak ortalama bir buçuk dakika sürer. İlk kare, Animus’taki bir kırılmayı hızlı bir şekilde ele alan üçgen parçalardan oluşan bir telaş gösterir. Tahta bir sandığın yanındaki Roma sikkeleri, hareketli bir kartal, altın bir firavun ve unutulmaz bir Ezio heykeli, HBO’nun Westworld için açılış oyunlarına benzer şekilde her kareye görkemli bir şekilde girer. Ek olarak, şovun öncülüne belirsizlik ekleyen sürekli bir yankılanan not damlası var. Öğrencinin tanıtımı aynı zamanda Netflix’in Daredevil açılışını anımsatıyor, bu nedenle yarattıkları platformun tarzıyla aynı seviyede.

Gelecek dizinin duyurusu, Netflix şovunun hangi hikayeyi izleyeceğine dair hiçbir ipucu vermedi. Ezio’nun üçlemesi gündemde olabilir veya belki de yeni bir karakter listesi Assassin’in Creed’ine girebilir. Netflix, Castlevania ve Dragon’s Dogma da dahil olmak üzere daha önce video oyunlarını animasyona uyarlama konusunda harika bir iş çıkardı. Bununla birlikte, dizinin Justin Kurzel’in alt film uyarlamasının üzerinde duracağını umuyoruz.

Hayal kırıklığı yaratan 2016 filminden bir şeyler kurtarmak için, yapımdan 15 garip gerçeğin bir listesini derledik. Bu göz alıcı trivia koleksiyonu, yapımın 35 yıldaki en yüksek serbest düşüşlerden birini gerçekleştirmedeki başarısı, video oyunu serisinden bir sürü referans ve başrol oyuncusu Michael Fassbender’ın yapmadığı gerçeği dahil olmak üzere dudak uçuklatan bilgiler içeriyor. çekimlerden önce franchise’ın varlığını bile biliyor.

Exit mobile version