En İyi Nejat İşler Filmleri

En iyi Nejat İşler filmleri listesinde hangi yapımlar yer alıyor? İşte ünlü oyuncunun bulunduğu en iyi filmler listesi!

Nejat İşler filmleri ile büyük bir popülerliğe sahip oldu. Peki, 49 yaşındaki başarılı oyuncunun yer aldığı yapımlar neler? Bu sorunun cevabı için aşağıda yer alan listeye göz atabilirsiniz.

Nejat İşler Filmleri Önerileri

  1. Kaybedenler Kulübü
  2. Kaybedenler Kulübü Yolda
  3. Behzat Ç. Ankara Yanıyor
  4. Martıların Efendisi
  5. İkimizin Yerine
  6. İstanbul Kırmızısı
  7. Kış Uykusu

Nejat İşler Filmleri-1

1. Kaybedenler Kulübü

Romantik, dram ve komedi ögelerini içerisinde barındıran film Kaan Çaydamlı ve Mete Avunduk’un hayatlarını konu alıyor. Yönetmenliğini Tolga Örnek’in yaptığı Kaybedenler Kulübü, 2011 yılında vizyona girdi ve o dönem izleyiciler tarafından çok beğenildi.

Başarılı filmin oyuncu kadrosunda İşler’in yanı sıra Yiğit Özşener, Yiğit Özşener, Rıza Kocaoğlu, Ahu Türkpençe, İdil Fırat, ve Serra Yılmaz gibi isimler yer alıyor. 1 saat 45 dakika uzunluğundaki yapım 7,5 IMDb puanına sahip.

2. Kaybedenler Kulübü Yolda

2011 yapımı Kaybedenler Kulübü çok beğenilmişti. Bunun üzerine filmin devamı niteliğindeki Kaybedenler Kulübü Yolda çekildi. 2018 yılında vizyona giren filmin oyuncu kadrosunda Hande Doğandemir, Rıza Kocaoğlu ve Sarp Akkaya gibi isimler bulunuyor.

3. Behzat Ç. Ankara Yanıyor

Aksiyon, macera ve suç ögelerini içerisinde barındıran Behzat Ç. Ankara Yanıyor’da Nejat İşler, Ercüment Çözer isimli karakteri canlandırıyor. 7,5 IMDb puanına sahip olan filmin oyuncu kadrosunda Erdal Beşikçioğlu, Fatih Artman, İnanç Konukçu ve Berkan Sal gibi isimler yer alıyor.

4. Martıların Efendisi

Yönetmenliğini Mehmet Ada Öztekin’in yaptığı Martıların Efendisi, 22 Aralık 2017 tarihinde vizyona girdi. 6,1 IMDb puanına sahip olan filmin senaristliğini Meriç Demiray yaptı. Müzikleri ise Toygar Işıklı üstlendi.

Dram türünü seven izleyiciler tarafından beğenilen yapımın oyuncu kadrosunda Mehmet Günsür, Bige Önal, Timuçin Esen, Aras Bulut İynemli ve Sarp Akkaya gibi isimler mevcut.

5. İkimizin Yerine

2016 yılında vizyona giren İkimizin Yerine isimli yapımda küçük bir kasabada yaşayan Çiçek ile edebiyat öğretmeni Doğan’ın hikayesini konu alıyor. Senaristliğini Pınar Bulut, yönetmenliğini ise Umur Turagay’ın yaptığı film 6,1 IMDb puanı ile dikkat çekiyor.

İki saat altı dakika uzunluğundaki filmin oyuncu kadrosunda Serenay Sarıkaya, Zerrin Tekindor, Merve Çağıran, İştar Gökseven ve Özgür Emre Yıldırım gibi isimler bulunuyor.

6. İstanbul Kırmızısı

Yaşadığı bir olayın ardından Londra’ya taşınan Orhan, arkadaşının yazdığı kitabın editörlüğünü üstlenmek için İstanbul’a geri döner. 5,5 IMDb puanına sahip olan yapımın oyuncu kadrosunda Halit Ergenç, Tuba Büyüküstün ve Mehmet Günsür gibi isimler yer alıyor.

7. Kış Uykusu

Yönetmenliğini Nuri Bilge Ceylan’ın yaptığı Kış Uykusu 8,1 IMDb puanı ile dikkat çekiyor. 3 saat 16 dakika uzunluğundaki dram filminin oyuncu kadrosunda Haluk Bilginer, Melisa Sözen ve Demet Akbağ gibi isimler mevcut.

Yukarıdaki en iyi Nejat İşler filmleri listesinde yer almayan ancak çok beğendiğiniz bir film var mı? Varsa bu filmi yorumlar kısmından paylaşarak diğer kişilere tavsiyede bulunabilirsiniz. Ayrıca en iyi Erdal Beşikçioğlu dizileri yazımıza da göz atabilirsiniz.

Exit mobile version