Need for Speed Serisi: Çıkış Tarihine Göre NFS Oyunları

Need for Speed serisi ile geçmişten bugüne piyasaya sürülen tüm Need for Speed oyunlarını çıkış tarihine göre sıralıyoruz.

Need for Speed Serisi

Need for Speed serisi, pek çok oyuncunun yönünü yarış oyunlarına çevirmesini sağlayan serilerden biridir. Bu nedenle oldukça önemli bir video oyunu serisidir. 1994 yılında ilk piyasaya sürülmesinden bu yana oldukça büyük bir gelişme kaydetmiştir.

Bu gelişme neticesinde seri giderek daha fazla hayranın kalbini kazanmıştır. Need for Speed oyunları bugün hâlâ ilk günkü heyecanla oynanabiliyorsa bunun en önemli sebebi özüne bağlı kalması ve oyuncuların karşısına da her seferinde etkileyici yeniliklerle çıkmasıdır.

Bu liste ile NFS (Need for Speed) oyunlarını daha önce oynamamış ya da kendisini geçmişe götürecek bir yazı görmek isteyenlere yardımcı olacağız.

Geçmişten Bugüne Need for Speed Serisi

Need for Speed oyunları tüm zamanların en başarılı yarış oyunlarından biridir. Serinin hayranları, NFS oyunlarını en çok adrenalin dolu dakikalar yaşattığı için sevdi.

İlk oyun piyasaya sürülmesinden bugüne kadar video oyunlarını geliştirmeyi birkaç geliştirici üstlendi ancak video oyunları her zaman özüne bağlı kaldı. Mekanikten kurallara kadar seri hiçbir zaman değişmedi.

Bazı Need for Speed oyunlarında bulunan çok oyunculu mod da oyuncuların diğer gerçek oyuncularla rekabet etmesine imkân tanıdı ki serinin bir parası olan video oyunlarının bu kadar çok sevilmesinin en önemli sebeplerindendi.

Need for Speed’i seviyorsanız ücretsiz araba oyunları listemize de göz atabilirsiniz. Bu listede PC, Android ve iOS için geliştirilen en iyi oyunları bulabilirsiniz.

Exit mobile version