Need for Speed: Hot Pursuit Remastered çıkış tarihi ve ilk görüntüler

Need for Speed: Hot Pursuit Remastered gerçek ve düşündüğünüzden daha erken geliyor. Criterion Games’in yarış oyunu Need for Speed: Hot Pursuit’in yeniden basımı henüz açıklanmadı. Yakında çıkacak olan yeniden sürümün çıkış tarihi, ekran görüntüleri ve ayrıntıları internete çoktan sızdı.

Japon perakendecilerden birine göre, oyunun bu yıl 6 Kasım’da, yani Ağustos ortasında Amazon’un beklediğinden bir hafta önce satışa çıkacak.

Oyun büyük olasılıkla tüm platformlarda satışa sunulacak, ancak Japon perakendecinin attığı tweette yalnızca PS4 ve Switch sürümleri için kapakları var. Yeniden düzenleyicilerin çoğunda olduğu gibi, bu da önceden yayınlanmış tüm eklentileri içerecek.

FACEBOOK, WHATSAPP VE INSTAGRAM’I AYIRABİLİR

NEED FOR SPEED: HOT PURSUIT REMASTERED OYUNUNDA YENİ İÇERİKLER

Orijinal proje için yayınlanan tüm uzantılardan bahsediyoruz, “30 mücadele, yeni başarılar ve araç görünümleri dahil olmak üzere yaklaşık altı saatlik bonus oyun”.
En büyük yeni eklenti, şüphesiz, çok oyunculu çapraz platform. EA, yakın zamanda piyasaya sürülen Star Wars: Squadrons ile birlikte daha fazla oyununa çapraz oyun getiriyor. Bu özelliğin yarın Apex Legends’a da geleceğinden bahsetmeye gerek yok.

Tüm yeni bilgilerin yanı sıra, mütevazı bir grafik güncellemesi gösteren birkaç yeni ekran görüntüsü sızdı.

Bu noktada EA‘in, Criterion’ın 2010 Need for Speed: Hot Pursuit’in yeniden düzenleyicisini açıklamak için hızlandığı bir sır değil. Bir Haziran raporu başlangıçta remaster’ın varlığını ortaya çıkardıktan sonra, o zamandan beri saklanması giderek daha zor hale geldi.

NEED FOR SPEED GERİ SAYIM SAYFASI AÇILDI

Çoğu zaman yeniden yapılanmalarda olduğu gibi, perakendeci listeleri Need for Speed: Hot Pursuit Remastered için hemen ardından ortaya çıktı. Cuma günü, Need for Speed ​​mikroblogunda bir teaser görüntüsü belirdi ve kısa süre sonra dizinin web sitesinde bir geri sayım sayfası açıldı.

Orijinal Need for Speed: Hot Pursuit, Kasım 2010’da PC, PS3 ve Xbox 360’ta piyasaya sürüldü. Remaster, en azından PlayStation 4, Xbox One ve Nintendo Switch için tasarlandı, ancak güncellenmiş sürümün prömiyerinin PC’de de yapılması bekleniyor.

Exit mobile version