NBA formaları Fortnite oyununa geliyor

Fortnite ve NBA, ‘Fortnite x NBA: The Crossover’ etkinliği için bir araya geldi. Raptors üniforması giyerken artık raptorlarla savaşabilirsiniz.

Yakında en sevdiğiniz NBA takımını temsil ederken Fortnite’da ölümüne savaşabileceksiniz. Bugün Epic Games, 30 NBA kulübünün formalarını giyebilecek yeni satın alınabilir karakterler içeren battle royale oyunu işbirliğini açıkladı. Ayrıca 21 Mayıs’tan itibaren oyun içi mağazada, basketbolla ilgili ifadeler ve minik basketbol filesi sırt çantaları satışta olacak. Geçişin bir parçası olarak, iki NBA yıldızı Donovan Mitchell ve Trae Young oyuncuların önümüzdeki haftadan itibaren satın alabilecekleri Fortnite eşyalarını da özenle seçti.


Göz atmak isteyebilirsiniz; Fortnite, Horizon Zero Dawn kahramanı Aloy’u ekliyor


Bu, Epic’in spor dünyasını Fortnite’a getirme çabasının sonuncusu oldu. 2018’de NFL ile bir işbirliği gerçekleşmişti. Bu yıl oyunda yaklaşık iki düzine futbol kulübü ve Neymar’ın sanal bir versiyonu yer aldı.

Atari tarzı bir Fortnite basketbol oyununa referanslar ve LeBron James’in yer aldığı bir etkinlik gerçekleşmişti. Onlar da dahil olmak üzere bazı ayrıntıların devam eden Apple vs Epic denemesinin bir parçası olarak ortaya çıktığı görülüyor. Bu ayrıntılar göz önüne alındığında NBA geçişi çok da şaşırtıcı olmadı. Epic, gelecek hafta Fortnite’ın yaratıcı modu için NBA ile ilgili bir haber olacağını belirtmişti. Şimdi detayların 25 Mayıs’ta olacağını söyledi.

Bu arada, Toronto Raptors forması giyerken sonunda Fortnite raptorlarıyla savaşabilirsiniz.

İŞTE NBA VE FORTNITE İŞBİRLİĞİNİN DETAYLARI

Etkinlikte ayrıca, takım başına 15.000 oyuncu oyundaki NBA takımlarına kayıt şansı yakalayacak. Hatta bir liderlik tablosunu besleyecek bir dizi mücadeleye katılabileceği beş günlük bir yarışma olan “Takım Savaşları”nda yer alacak. 550.000’e kadar oyuncu, oyun içi ödüller alırken; Fortnite’ın oyun içi para birimi olan V-Bucks kazanma fırsatını elde edecek. Bir oyuncunun sırtına atılan “NBA Şampiyonası Kupası” ve “Döndür!” gibi kozmetik ürünler de yer alacak.

Ayrıca gelecekte Fortnite ve NBA arasında ne tür bir “sürekli işbirliğinin” gelebileceği konusunda tartışmalar başladı. Bu, Fortnite’ın büyük bir ABD spor ligiyle ikinci kez güçlerini birleştirmesidir.

Exit mobile version