NBA 2K22 SWISH Paketi Serisini Yayınladı

NBA 2K22, yeni dolap koduyla birlikte SWISH paketi serisini yayınladı. NBA 2K22'nin 7. Sezonu:Return of Heroes'un yayınlanmasının ardından 2K Games, birden fazla yeni Karanlık Madde birimi içeren en yeni seri paketini duyurdu.

İki Konferans Finali’ne uzanan NBA Playoffları ile birlikte 2K Games, NBA 2K22 oyununun MyTeam moduna yeni içerik getiriyor. 7. Sezon: Return of Heroes’un yayınlanmasının ardından, yeni bir paket serisi çıkıyor. Ligdeki en sıcak oyunculardan bazılarının yeni özellikli birimlerini içeriyor.

Yepyeni SWISH paketi serisi şimdi satın alınabilir ve edinilebilecek altı özellikli ünite içerir. Dahil edilen dört Dark Matter oyuncusu, bir Galaxy Opal oyuncusu ve bir Pink Diamond oyuncusu, onları şu anda NBA 2K22’de en çok aranan birimlerden biri haline getiriyor.

Oyuncuların hedefleyecekleri ana ödül, hem Yenilmez kartı hem de Kahraman kartı mevcut olduğu ve 99 genel Karanlık Madde biçiminde geldiği için iki Stephen Curry biriminden biri olacak. Invincible serisi, hem geçmiş hem de şimdiki basketbolun en büyük yıldızlarından bazılarını içeriyor. Ayrıca hepsi geliştiriciler tarafından elle seçiliyor.

NBA 2K22 Mayıs Ayında Shaquille O’Neal’i Düşürdü

Mayıs ayının başlarında, NBA 2K22 bir Invincible Shaquille O’Neal düşürdü. O zamandan beri oyunun eski ve mevcut efsaneleriyle takip etti. Steph Curry, Batı Konferansı Finalinde Dallas Mavericks’e karşı 3-1 seri liderliğine sahip Golden State Warriors için oynuyor. Curry, 26 sayı ve 7 ribaund ortalamalarıyla oynuyor.

Diğer iki Karanlık Madde birimi, Toronto Raptor Pascal Siakam ve Hall of Famer Nate Thurmond’da hoş karşılandıkları için alay edilecek bir şey değil. Ligin 2019 En İyi Gelişen Oyuncusu ve Championship Toronto takımının bir parçası olan Siakam, 5.3 asist ortalamasıyla kariyer rekorunu kırdı.

Yedi kez All-Star seçilen ve beş kez Yılın Savunmacısı olan Thurmond, NBA’de 15 sezon ve 964 maç oynadı ve 1977’de emekli oldu. NBA 2K22’de mevcut olan en iyi pivotlardan birine girebilir. Galaxy Opal J.J. Redick ve Pink Diamond Gary Payton II de herhangi bir kulübe güzel eklemelerdir.

Yeni bir seri paketinin her sürümünde olduğu gibi, NBA 2K22 de oyuncu tabanına promosyonun bir parçası olarak bazı ücretsiz öğeler elde etmek için yeni bir dolap kodu veriyor. SWISH-DELL-OR-SETH-CURRY-DROP koduyla oyuncular şunlardan birini seçme şansına sahip olacaklar: Bir SWISH Paketi, 10 Jeton, bir Diamond Shoe Paketi, Galaxy Opal Dell Curry veya Galaxy Opal Seth Curry.

Bu durum, oyuncuların ilk kez garantili bir Galaxy Opal birimi seçme seçeneğine sahip olduklarını gösteriyor. Her iki seçim de SWISH serisinin kapak sporcusu ile ilgili. En yeni NBA 2K22 soyunma kodu 1 Haziran’a kadar mevcut olacak.

NBA 2K22 artık PC, PS4, PS5, Switch, Xbox One ve Xbox Series X/S için mevcut.

Exit mobile version