NBA 2K22 Kapak Sporcuları Resmi Olarak Açıklandı

NBA 2K22 için kapak resmi sadece birkaç hafta önce sızmıştı. Bu da kutu resmini hangi oyuncuların süsleyeceğini gösteriyor. Ancak NBA 2K başlıkları çeşitli kapaklar sunma eğiliminde olduğundan, bunun yalnızca bir örnek olması çok muhtemeldi. Bugün itibariyle, 2K’nın kendisi NBA 2K22’yi ve kutu sanatının dört benzersiz çeşidini düzgün bir şekilde duyurdu.


İlginizi Çekebilir: NBA formaları Fortnite oyununa geliyor


NBA 2K22 ÖN SİPARİŞE AÇIK

Doğal olarak her kapak, bugünden itibaren ön siparişe açık olacak. Ayrıca 10 Eylül’de dünya çapında yayınlanması planlanan NBA 2K22’nin farklı bir sürümüne ait. Birincisi, PlayStation 4 ve Xbox One gibi önceki nesil platformlarda 59,99 dolar etiketine sahip. Daha yeni PlayStation 5 ve Xbox Series X/S’de 69,99 dolar olan standart sürümdür. Kapakta Luka Doncic, Dallas Mavericks ve Sloven milli takımı için Sloven bir oyuncu var.

Ayrıca ünlü sanatçı Charly Palmer tarafından boyanmış olan Cross-Gen Digital Bundle’ın kapağında da yer alıyor. Bu sürüm, PlayStation veya Xbox konsollarında oyunun hem önceki hem de yeni nesil sürümleriyle birlikte gelir. 79,99 dolarlık bir fiyat etiketine sahiptir.

Palmer ayrıca, fiyatı 99,99 $ olan ve 2K’nın ligde devrim yaratan en ikonik NBA oyuncularından bazıları olarak tanımladığı üç oyuncunun yer aldığı 75. Yıldönümü Sürümü’nün kapağını da yaptı. Bu üçü Kareem Abdul-Jabbar, Dirk Nowitzki ve Kevin Durant… Sonuncusu şimdi üç kez bir NBA 2K kapağında yer aldı.

Ayrıca Washington Wizards’ın bir oyuncusu olan Rui Hachimura’nın yer aldığı bir Japon özel kapağı mevcut. Bununla birlikte standart sürüm için GameStop’a özel bir kapak olacak. Bu özel çünkü altı kez WNBA All Star ve WNBA Şampiyonu Candace Parker’ı içeriyor. Bu da onu ilk kez bir kadın sporcunun bir NBA maçının kapağında yer alması yapıyor.

Çoğunlukla canlı aksiyon görüntülerinden oluşan resmi duyuru ile henüz herhangi bir oyun görüntüsü paylaşılmadı. Bununla birlikte, bir kez daha herhangi bir ücretsiz yükseltme yolu sunmayacak. Yani PS4 veya Xbox One sürümünü satın alan herkesin ilgili PS5 ve Xbox Series X/S sürümü için ödeme yapması gerekecek. Bu, geçen yıl tartışmalı bir karardı ve 2K oyunun fiyatını 60 dolardan 70 dolara çıkardı.

Exit mobile version