NBA 2K, atlanamayan reklamlar için özür diledi

NBA 2K21 yeni nesil yakında mağazalara girecek ve çığır açan bir oyun getirmesi bekleniyor. Ancak, şu an itibariyle 2K meraklıları için mevcut gen tek seçenektir. Bununla birlikte, çalışmalardaki yeni nesil oyun ile NBA 2K, mevcut nesil oyunu alt üst ediyor. Kısa süre önce, NBA 2K TV’nin atlanamayan reklamlara yer verdiği bir güncelleme yayınladılar. Şaşırtıcı olmayan bir şekilde, bu güncelleme için çok fazla tepki aldılar.

NBA 2K21 PS5’TE HARİKA GÖRÜNÜYOR

NBA 2K ÖZÜR DİLEDİ

Sonuçta, 2K bu güncellemeyi geri almak zorunda kaldı. Ardından NBA 2K‘nın resmi Twitter hesabından bir özür gönderisi paylaştı.

NBA 2K, twitter hesabından şu ifadeleri paylaştı:

Birçok kişinin bildiği gibi, son yıllarda reklamlar 2KTV segmentlerine entegre edildi. Dünkü 2KTV reklam yerleşimi, oyuncularımızın deneyimini bizim istemediğimiz bir şekilde etkiledi çünkü bu reklamların oyun öncesi tanıtımın bir parçası olarak yayınlanması amaçlanmadı. Bu, sonraki bölümlerde düzeltilecek. Devam eden geri bildiriminiz için teşekkürler.

Bu mesajla, atlanamayan reklamların oyun öncesi girişin bir parçası olduğu söylentilerini sona erdirecek. Bu özellik yeni nesil oyuna dahil edilecek olsaydı, itibarlarını zedeleyecekti.

Neyse ki, bu özellik yakında düzeltilecek ve oyuncular oyunun tadını çıkarmaya geri dönebilecekler.

Şimdiye kadar NBA 2K21 yeni nesil hakkında ne biliyoruz?

Ronnie 2K tarafından daha önce açıklandığı gibi, yeni nesil oyun bir lansman başlığı olacak. Oyun sunucularının genel izleyici kitlesine açıklanabilmesi için %100 olması gerektiği anlamına gelir. Ancak, PS5 için yeni nesil oynanışı çoktan gördük ve muhteşem görünüyordu. Oyun aynı zamanda yeni nesil konsolların yeni özelliklerini tam anlamıyla kullanacak.

Dokunsal geri bildirim, oyunun son dakikalarında bir oyuncunun mücadelelerini deneyimlemenizi sağlayacağı için oyun için en heyecan verici özelliklerden biri olacak.

Oyuncunuzun dayanıklılığı çok fazla tüketilirse, oynayışınız üzerinde ciddi bir etkisi olacaktır. Uyarlanabilir tetikleyiciler, sprint düğmesini tetiklemenizi zorlaştıracak.

Exit mobile version