Naruto Karakterleri Fortnite Oyununa Geliyor

Naruto'nun rakipleri Gaara, Orochimaru ve daha fazlası Fortnite'a geliyor. Epic, bu hafta Fortnite'a gelen tüm yeni Naruto karakterlerini onayladı.

Fortnite, geçen yıl ilk kez Naruto Shippuden ile bir araya geldi. Popüler oyun geçen hafta iki varlığın ikinci bir işbirliği için çarpışacağını doğruladı. Bir Japon dergisinin izni olmadan, o sırada ortaya çıkan tek bilgi, bu ikinci Fortnite x Naruto etkinliğinin Rivals olarak adlandırılacağıydı. Artık bu gelen crossover’dan ne bekleyeceğimiz hakkında biraz daha fazla şey biliyoruz.

Fortnite Naruto Oyunundan 4 Karakter Getiriyor

Aslında biz çok daha fazlasını biliyoruz ve siz bunu okurken teknik olarak zaten başlamış olacak. Bahsedilen sızıntı doğruydu ve bu hafta Fortnite’a gelen dört yeni Naruto karakteri Itachi Uchiha, Gaara, Orochimaru ve Hinata geliyor. Baş karakterin bazı dostları ve düşmanları ve yanlarında pek çok şey getiriyorlar.

Yeni görünümlerin dördü de alternatif bir stile sahip olarak gelecek. Ayrıca tümü Epic’in Fortnite blogunda (Indigo Pearl aracılığıyla) ayrıntılı olarak açıkladı. Bu karakterlere birçok kozmetik öğesi de eşlik edecek. Listelenen her şey 23 Haziran’dan itibaren tek tek veya paketler halinde satın alınabilecek. Ancak, yeni görünümler hariç bazı kozmetik öğelerin kilidi, şu anda canlı olan Nindo Topluluk Mücadeleleri tamamlanarak açılabilir. Bu zorlukları ne kadar sürede tamamlamanız gerektiğine dair henüz bir gösterge yok.

Dört yeni Naruto görünümü yayına girdiğinde Fortnite oyuncuları bir kez daha Hidden Leaf Village’ı ziyaret edebilecek. Geçen yıl oyuna eklenen orijinal dört karakter olan Naruto, Sasuke, Sakura ve Kakashi’den görevleri burada tamamlayabileceksiniz. Teknik olarak Kreatif’in bir parçası olduğu için Fortnite’ın Keşif sekmesinde 0610-6440-1958 kodunu kullanmanız gerekecek.

Oyuna Hangi Karakterlerin Gelmesini İstiyorsunuz? 

Epic, Darth Vader ve Inidiana Jones ile işleri başlattığından beri üçüncü sezonda geçişleri devam ettiriyor. O zamandan beri, Among Us kozmetikler oyuna resmen eklendi. Fortnite artık ilk Marvel crossover çizgi romanıyla tanıtılan orijinal bir Spider-Man kostümüne de sahip. Epic ayrıca, en son anketinde seçenekler olarak Elden Ring ve GTA da dahil olmak üzere oyuncuların görmek isteyeceği bir sonraki karakterleri bilmek istiyor.

Aşağıdaki liste, ilk olarak, oyuncuların hafta içinde eklendikten sonra donatabilecekleri farklı kazmalar, planörler ve ifadeler tarafından takip edilen backbling’leri gösteriyor:

Fortnite x Naruto Kozmetikleri

Exit mobile version