Naruto’daki En Güçlü Karakterler

Naruto'daki en güçlü karakterler ile diğer karakterleri kıyaslamanızı sağlayacak bir liste hazırladık. Serinin unutulmazlarını inceleyelim.

Naruto'daki En Güçlü Karakterler

Naruto, tüm zamanların en popüler serilerinden biridir. Masaşi Kişimoto tarafından üretilen eser, harika hikâyesi ve karakterleri sayesinde çok sevildi. İnanılmaz sayıda güçlü karakterlerle doludur. Bu nedenle Naruto’da en güçlü karakterler listesi hazırlamak biraz zordur.

Bazı karakterler onları öne geçiren yeteneklere sahip olsa da diğerleri daha güçlü olmak ve onların seviyesine gelebilmek için çok çalışmak zorunda kaldı. Seride gücü ile öne çıkan karakterleri içeren listemiz, karakterleri derinlemesine incelemeniz ve karşılaştırma yapmanız açısından faydalı olacaktır.

Naruto’daki En Güçlü Karakterler Listesi

  1. Kaguya
  2. Isshiki Otsutsuki
  3. Momoshiki Otsutsuki
  4. Naruto Uzumaki
  5. Sasuke Uchiha

Bu listede yer alan karakterler, serinin her hayranı tarafından güçlü olarak kabul edilir. Aralarında eğer daha önceden bilmediğiniz bir karakter varsa aşağıdan o karakter hakkında bilgi alabilirsiniz.

Kaguya

Chakra meyvesini ilk kez Kaguya yedi. Naruto evreninin en kötüsü olarak kabul edilir. Kaguya, Naruto’nun karşılaştığı en zorlu düşmanlardandı. Başka hiçbir ninjanın sahip olamayacağı güçlere sahipti. Uzay ve zamanı büküp değiştirebiliyor, başkalarının düşüncelerini okuyabiliyor ve hislerini hissedebiliyordu.

Bire bir savaşta ona rakip olabilecek kimse yoktu. Naruto bile onunla tek başına başa çıkamazdı. Bu da Kaguya’yı en güçlü Naruto karakteri yapıyor.

Isshiki Otsutsuki

Isshiki Otsutsuki, Kaguya’ya Dünya’ya kadar eşlik etti ama Kaguya, kendisine ihanet etti ve onu yaralı bir şekilde bıraktı. Başka bir seçeneği kalmayınca Jigen’in bedenini ele geçirdi ve intikam planı yapmaya başladı.

Kendisini ya da herhangi bir nesneyi küçültebiliyor. Dünya’yı yok edebilecek bir güce sahip olduğunu söylemek yanlış olmaz.

Momoshiki Otsutsuki

Momoshiki, ilk olarak Boruto: Naruto The Movie’de görüldü. Boruto: Naruto Next Generations’taki ilk büyük düşman oldu. Kaguya tarafından Otsutsuki klanına teslim edilmiş olması gereken chakra meyvesini ele geçirmek için Dünya’ya geldi.

Naruto Uzumaki

Teke tek savaşlarda Naruto’ya karşı koyabilecek çok az karakter vardır. Tüm serideki en güçlü karakterlerden biridir. Tabii ki bunu ilk birkaç bölümde görmek mümkün değildir, seri devam ettikçe o da gelişmeye devam etti.

Sahip olduğu yetenekler bir kenarda dursun, kendisi her zaman barışçıl olmayı tercih etti. Seriye en güçlü karakter olarak başlamamış olabilir ancak yavaş yavaş serinin etkili karakterlerinden biri oldu.

Sasuke Uchiha

Uchiha klanının eski üyeleri her zaman güçlü olmuştur ama hayatta kalan son üyesi Sasuke tartışmasız en güçlüsüdür. Sasuke, Rinnegan gücünü kullandıktan sonra çok az Uchiha’nın ulaşmayı başardığı bir güce sahip hâle geldi. Sasuke, Naruto için tehdit oluşturan sadece birkaç ninjadan biriydi.

Exit mobile version